Werken bij KPI Solutions

Projecten en urenregistratie rapportage

Inzicht in jouw projecten en urenregistratie vanuit AFAS.

rapportage

Inzicht in jouw projecten en urenregistratie

AFAS is een prachtig softwarepakket om jouw bedrijfsinformatie in te registreren. Helaas laten de rapportagemogelijkheden van AFAS vaak nog te wensen over om voldoende inzicht te geven in de data welke belangrijk is voor het maken van operationele- en strategische beslissingen. Zonde, want jouw organisatie bevat een schat aan waardevolle bedrijfsinformatie welke van grote waarde is om om organisatie verder te kunnen laten groeien. Door middel van de rapportagetool Microsoft Power BI kan alle gewenste data vanuit (de Get Connectoren) AFAS ingeladen worden in onze reeds ontwikkelde projecten en urenregistratie rapportage voor AFAS. Hierdoor kun je eenvoudig jouw KPI's analyseren waarbij de data op ieder moment van de dag up to date is.

power-bi-rapportages-demo

Power BI Projecten en urenregistratie voor AFAS

Om gebruikers van AFAS snel, eenvoudig en laagdrempelig te kunnen voorzien van hoogstaand en diepgaande projecten en urenregistratie inzichten vanuit hun data in AFAS, waardoor zij hun organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen, hebben we kant-en-klare AFAS rapportages ontwikkeld, waaronder onze projecten en urenregistratie Power BI rapportage. Deze rapportage is voorzien van de laatste Business Intelligence technologieën en is zo ontworpen dat deze voor iedere laag in de organisatie gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken is. De Power BI rapportage voor AFAS kunnen we binnen één dag live hebben. Liever een maatwerk rapportage of meerdere databronnen in één rapportage koppelen? Ontdek dan onze maatwerk rapportages

kpisolutions-businessintelligence

Deze klanten benutten al de voordelen van onze Microsoft Power BI rapportages

Benieuwd naar de rapportagemogelijkheden voor uw organisatie?

We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden van Business Intelligence voor jouw organisatie. Plan direct een afspraak in met een van onze BI specialisten om de mogelijkheden te bespreken of start direct jouw 30-daagse gratis proefperiode. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.