Ontdek de kracht van Microsoft Power BI in combinatie met Visma

Koppel Visma.net, Visma Accountview en Visma Severa aan Power BI

power-bi-dashboard

Inzicht van A t/m Z

Krijg inzicht in uw Visma data

Dat er steeds meer data beschikbaar is weten we allemaal. Maar hoe zetten we deze om naar waardevolle informatie, zodat op basis hiervan operationele en strategische beslissingen genomen kunnen worden over o.a. financiële, commerciële en andere operationele processen? Dit is waar Business Intelligence om de hoek komt kijken. Middels Microsoft Power BI, de populairste Business Intelligence tool, is het mogelijk om inzichten vanuit Visma.net, Visma Accountview en Visma Severa te creëren die eerder nooit zichtbaar waren. 

Het is dus mogelijk om Visma.net, Visma Accountview en Visma Severa te koppelen aan Microsoft Power BI. Middels deze koppelingen kunnen alle gegevens vanuit Visma ingeladen worden in Microsoft Power BI. Hierdoor kan de data vanuit Visma geheel naar wens gevisualiseerd worden in rapportages en dashboards. Op deze manier kan de organisatie scherp gemonitord worden, waardoor tijdig acties ondernomen kunnen worden. Hierdoor kan de organisatie niet alleen (operationeel) verbetert worden, maar zal het ook een enorme efficiencyslag zijn. 

Oplossingen voor Visma.net, Visma Accoutview en Visma Severa

Connectoren

Maak een koppeling met Power BI en ontwikkel uw eigen rapportages.

Templates

Start direct met Power BI door middel van onze Templates.

Maatwerk rapportages

Laat uw rapportages geheel naar wens op maat ontwikkelen.

microsoft-power-bi-marktleider
Vertrouw op de leider binnen de industrie

Gartner erkent Microsoft voor het dertiende achtereenvolgende jaar als leider in het Gartner 2020 Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms.

De Power BI Connector voor Visma

De Power BI Connector is geschikt voor Visma.net, Visma Accountview en Visma Severa. Middels de Power BI Connector koppelt u snel en eenvoudig Visma in Power BI. Hier is geen technische kennis voor benodigd. Wij zorgen er namelijk voor dat alle gewenste tabellen voor u klaar staan, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van uw eigen rapportages. We kunnen alle tabellen vanuit Visma voor u klaar zetten, zodat u de rapportage geheel naar wens kunt ontwikkelen. Enkele voordelen van de Power BI Connector zijn:

Ga zelf aan de slag met Power BI

Koppel Visma met onze Power BI Connector

Ga direct aan de slag met Power BI

Ontdek onze kant-en-klare Power BI oplossingen voor Visma
Power BI Templates voor Visma

Om Microsoft Power BI snel en gemakkelijk te implementeren binnen uw organisatie, hebben wij diverse Power BI templates ontwikkeld. Op dit moment bieden we een Finance, Sales, MRP/Inkoop, HR, Abonnementen en Projecten en tijd template aan. Deze templates beschikken over de laatste technologie en bevatten alle visuals die u nodig heeft om uw organisatie aan te sturen. Deze templates zijn erg gebruiksvriendelijk en zo opgebouwd dat ze uitstekend functioneren in combinatie met Visma.net, Visma Accountview en Visma Severa. Daarnaast zijn ze ook naadloos te integreren in uw Office 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld in Microsoft Teams. Enkele voordelen van onze templates:

Heeft u al inzicht in uw data?

Alle prestaties overzichtelijk in kaart

powerbi-rapportage-kpisolutions

Maatwerk rapportages op basis van Visma data

Power BI biedt vele mogelijkheden om rapportages te ontwikkelen. Op basis van Visma data kunnen er diverse rapportages gebouwd worden. Daarnaast kunnen er in maatwerk rapportages verschillende bronnen gekoppeld worden, waardoor (nog) meer nieuwe inzichten ontstaan. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de belangrijkste gegevens vanuit uw organisatie overzichtelijk in één rapportage staan. Gezien het maatwerk betreft plannen we graag een vrijblijvend gesprek met u in om alle mogelijkheden te bespreken. 

Til uw organisatie naar een hoger niveau

Haal meer uit uw data

Zelf de voordelen van Business Intelligence ervaren?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI Professionals om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.