Ontdek de kracht van uw data

Interactieve rapportages op basis van uw eigen data

Creëer inzicht in uw data

Power BI Rapportages

Data is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden bij de dagelijkse bedrijfsvoering van organisaties. Deze data is vaak, mede door de grote hoeveelheid, moeilijk te benaderen en ligt daarnaast verspreid door de gehele organisatie. Eén van de redenen waarom veel organisaties op dit moment nog niets met hun data doen.

Door deze data overzichtelijk en realtime te visualiseren in interactieve rapportages, creëert u de mogelijkheid om tot snellere en betere besluitvorming te komen. Middels de rapportages kunt u namelijk eenvoudig analyseren wat er gaande is binnen uw organisatie. Hierdoor kunnen trends en ontwikkelingen tijdig gesignaleerd worden, waardoor onder andere de mogelijkheid bestaat je diensten en/of producten te verbeteren en een efficiencyslag te maken.

Onze oplossing koppelt meerdere databronnen realtime met elkaar, en weergeeft deze overzichtelijk in op maat gemaakte rapportages. Hierbij richten wij ons op actuele cijfers en resultaten, en kijken we naar de toekomst. We zorgen ervoor dat de door ons ontwikkelde rapportages naadloos aansluiten op de behoefte van de gebruiker(s), waardoor ze altijd en overal het gewenste inzicht bieden.

In 4 stappen van data naar inzicht

1. Inventarisatie

De eerste stap betreft een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we uw wensen en de databronnen die geraadpleegd dienen te worden bespreken, en vertellen wij u graag alle mogelijkheden voor uw organisatie.

2. Koppelingen maken

Tijdens de tweede stap realiseren we een koppeling tussen de Business Intelligence tool en uw databron(nen). Vervolgens voeren we berekeningen uit en worden formules geschreven om later de rapportage mee te ontwikkelen.

3. Ontwikkeling rapportages

Nadat stap 1 en 2 uitgevoerd zijn, wordt de rapportage ontwikkeld. Binnen 1-2 weken staat een concept rapportage live waarnaar we deze gezamenlijk doornemen. We bekijken of de data zo gevisualiseerd is zoals u het wilt zien.

4. Gebruik

Na definitieve oplevering nemen we de rapportage met u en eventueel de eindgebruikers door. We vertellen alle mogelijkheden die de rapportages te bieden heeft, en vertellen hoe op welke manieren de rapportages gebruikt dan worden.

Uw hele Business in één rapportage

Waarom starten met rapportages?

Benieuwd naar de rapportagemogelijkheden voor uw branche?

Zelf de voordelen van Business Intelligence ervaren?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI Professionals om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.