Werken bij KPI Solutions

Bouw verder op inzicht

Meer inzicht in projecten & uren of financiën van je bedrijf

Groei door met Business Intelligence

Een uitdaging in de bouw is niet alleen het werken aan gave en complexe projecten, maar ook het monitoren van de projecten. Zowel operationeel als financieel. Direct inzage in planning en budget kan snel al van meerwaarde zijn. Deze informatie staat vaak opgeslagen in verschillende systemen, denk aan Exact Bouw, AFAS, Excel, etc. Door de data te combineren ontstaat niet alleen overzicht, maar ook nieuwe inzichten. En wordt ook jouw werk slimmer, sneller én leuker!

KPI Solutions

Inzichten voor de Bouw

Business Intelligence is bezig met een opmars, de vraag is niet of maar wanneer bedrijven de stap naar Business Intelligence gaan zetten. Ook het aantal klanten in de bouwsector zien wij toenemen. Onze consultants hebben ervaring met het bieden van een breed spectrum aan inzichten voor deze bedrijfstak. Zo kun je:

  • Dagelijks de onderhanden werk status of de mate meer en minderwerk bekijken;
  • Inzicht krijgen in productiviteit en efficiëntie van medewerkers en teams;
  • Kosten monitoren ten opzichten van voorcalculaties.
Benieuwd wat we specifiek voor jouw afdeling kunnen doen? Ontdek het in een vrijblijvende kennismaking met een van onze specialisten!

Populaire BI rapportages in de bouw

Onze templates zijn kant-en-klare Microsoft Power BI rapportages waarin we de meest gevraagde en gebruikte analyses hebben samengebracht en je zo in één oogopslag overzicht geeft, ongeacht het softwarepakket. Deze templates zijn vooraf ontworpen Power BI rapportages en dashboards die direct kunnen worden ingezet om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in jouw (historische) data. Ontdek de meest gebruikte templates in de bouw: projecten & uren en finance.

Projecten & uren template

Het projecten & uren template biedt inzicht in de productiviteit van medewerkers, capaciteit en planning, marge op projecten, budgetbewaking en facturatie versus geschreven uren op projecten. 

Finance template

Het finance template biedt financiële managers een effectieve manier om belangrijke financiële cijfers te bekijken en financiële overzichten per project of projectgroep weer te geven.

Klantcase uitgelicht:

BUKO Infrasupport

Sinds 2021 werken we nauw samen met BUKO Infrasupport. BUKO Infrasupport is, samen met BUKO Waakt, een familie van dienstverlenende bedrijven in de bouw, grond-, weg-, en waterbouw, industrie en evenementensector.

Deze bedrijven gingen je voor

Ook de stap naar Business Intelligence zetten?

Werk slimmer, sneller én leuker

Download de projecten & uren brochure

Werk slimmer, sneller én leuker

Plan een vrijblijvende kennismaking in

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.