Werken bij KPI Solutions

Power BI Microsoft Excel connector

Power BI koppelen aan Microsoft Excel

Hoe werkt de Power BI Microsoft Excel connector?

Power BI Microsoft Excel koppeling

Wilt u Power BI koppelen aan Microsoft Excel? Door middel van de Power BI Microsoft Excel connector kunt u eenvoudig Microsoft  Excel verbinden met Power BI. Door de geautomatiseerde koppeling via de Microsoft Excel API kunnen alle gegevens uit Microsoft Excel gebruikt worden voor het ontwikkelen van Microsoft Excel Power BI rapportages en dashboards.

Wat kunt u met Power BI en Microsoft Excel?

De Power BI Microsoft Excel koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Microsoft Excel. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. U heeft hierdoor geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI Microsoft Excel connector en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Microsoft Excel connector?

De Power BI Microsoft Excel koppeling biedt eindeloos veel mogelijkheden. Er kunnen door de Power BI connector verschillende rapportages en dashboards gebouwd worden met verschillende analyses.

Er kunnen ook meerdere databronnen dan alleen Microsoft Excel gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten en nieuwe inzichten creëert. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Microsoft Excel

Waardevolle inzichten binnen 24 uur? Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s binnen uw organisatie.

Beschikbare templates voor Microsoft Excel:

Aan de slag met Power BI en Microsoft Excel?

Benieuwd hoe u in 5 stappen aan de slag kan met Power BI? Download nu gratis onze Power BI Guide en start direct met het ontwikkelen van Power BI rapportages.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Microsoft Excel?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Microsoft Excel wordt door de Power BI connector geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van Microsoft Excel rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

We hebben door onze jarenlange ervaring verschillende kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar. Hierdoor beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste gegevens van uw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met Microsoft Excel, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

De Power BI Microsoft Excel koppeling kan alle gewenste data via de Microsoft Excel API ontsluiten. Dit geeft u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is essentieel voor het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI Microsoft Excel connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat remote werken de toekomst heeft is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Door Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Microsoft Excel data
Starten met de Power BI connector voor Microsoft Excel?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode van de Power BI Microsoft Excel koppeling ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Power BI en Microsoft Excel is gemaakt kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Microsoft Excel rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Microsoft Excel data en nemen van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.