Je organisatie laten groeien op basis van je eigen data?

Klinkt te mooi om waar te zijn, toch kan het. Benieuwd hoe?
Ontdek onze oplossingen.

Business Intelligence & Analytics

Onze oplossingen

Wilt u uw data omzetten in waardevolle informatie en beslissingen nemen op basis van actuele cijfers? Kies dan voor realtime Business Intelligence rapportages.
Bekijk de mogelijkheden hier. 

Wilt u zelf aan de slag met Microsoft Power BI, Qlik of Tableau? Maak dan eenvoudig een koppeling middels één van onze connectoren, en start vandaag nog met rapporteren. Benieuwd naar onze connectoren?
Bekijk ons aanbod hier.

Het datawarehouse is uw fundament voor een toekomstvaste infrastructuur. Wij helpen u met de inrichting van uw datawarehouse, zodat deze als bron kan dienen voor het maken van analyses, (managament)rapportages en dashboards. Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Bekijk de mogelijkheden hier. 

Met PowerApps kunnen we zakelijke apps voor uw organisatie op maat ontwikkelen. Zo kunnen we uw medewerkers voorzien van de tools die ze nodig hebben om productiever te werken. Meer informatie over PowerApps?
Bekijk de mogelijkheden hier. 

Naast het zelf ontwikkelen van Business Intelligence rapportages, leiden we ook graag mensen op. We hebben diverse cursussen ontwikkelt op verschillende niveaus. Benieuwd naar onze curussen?
Bekijk ons aanbod hier.