Versterk je succes met Power BI Metrics

Track je KPI's met precisie door middel van Power BI Metrics

Ontdek hoe Power BI Metrics jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen en hoe onze specialisten je kunnen helpen om het volledige potentieel te benutten. Ontdek de voordelen van Power BI Metrics en krijg direct inzicht in de belangrijkste KPI’s om snel en onderbouwd beslissingen te nemen.

De Power BI Metrics zijn geheel in te richten naar de wensen en behoeften van jouw organisatie. Onze specialisten denken mee in hoe de metrics het beste kunnen worden ingericht of hoe je kpi’s opstelt die daadkracht geven aan de operatie van jouw bedrijf. 

KPI Solutions - Metrics - Power BI Metrics - Dashboards - data gedreven - datagedreven

Waarom werken met Power BI Metrics?

Breng je gegevens tot leven met krachtige visualisaties. Ontdek de voordelen van Power BI Metrics en krijg direct inzicht in de belangrijkste KPI’s om snel en onderbouwd beslissingen te nemen.

Je kunt belangrijke prestatie-indicatoren definiëren en volgen, zoals omzet, winst, klanttevredenheid, verkoopconversie en meer. Power BI Metrics biedt de mogelijkheid om KPI’s te visualiseren en te analyseren op basis van actuele data.

Power BI Metrics visualiseert de KPI’s van jouw organisatie waardoor je snel en gemakkelijk kunt zien of je op schema loopt en waar bijsturing nodig is. Zo kun je snel en onderbouwd beslissingen te nemen op basis van actuele informatie. 

Met Power BI Metrics heb je de kracht om eigen targets in te stellen, waardoor je regie hebt over je doelstellingen en je de mogelijkheid hebt om ze nauwlettend te volgen. Dit voordeel zorgt voor prestatieverbetering binnen organisaties van elke omvang en industrie.

Met Power BI Metrics van Microsoft kun je je targets niet alleen bekijken op desktop, maar ook onderweg, rechtstreeks vanaf je smartphone. Dit biedt flexibiliteit en vrijheid, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de prestaties van je organisatie.

Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, Power BI Metrics is schaalbaar en kan met je bedrijf meegroeien. Het is flexibel genoeg om te voldoen aan de veranderende behoeften en omvang van je organisatie.

Met Power BI Metrics van Microsoft kun je verantwoordelijkheden duidelijk toewijzen en teams beter organiseren, wat resulteert in een gestroomlijnde en efficiënte werkstructuur. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om taken en doelstellingen toe te wijzen aan de juiste personen, waardoor verantwoordelijkheid en accountability worden versterkt op alle niveaus van de organisatie.

Demo Power BI Metrics

De Power BI Metrics zijn geheel in te richten naar de wensen en behoeften van jouw organisatie. Onze specialisten denk mee in hoe de metrics het beste kunnen worden ingericht of hoe je KPI’s opstelt die daadkracht geven aan de operatie van jouw bedrijf. 

Hoe kun je gebruik maken van Power BI Metrics? 

Power BI Metrics automatisch vullen vanuit rapportages en andere databronnen

Onze deskundige consultants zijn er om je te begeleiden bij de implementatie van Power BI Metrics. Wij zorgen voor een naadloze configuratie en training, zodat je meteen kunt profiteren van de kracht van Power BI. Met Power BI Metrics kun je eenvoudig vanuit Metrics naar Power BI-rapporten gaan, waardoor je diepgaandere analyses kunt uitvoeren en sneller inzichten kunt verkrijgen voor betere besluitvorming binnen de organisatie.

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met Power BI Metrics? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je gegevens om te zetten in waardevolle inzichten.

kpi-solutions-hr-dashboard

Ontdek de kracht van onze Power BI Dashboards

De Power BI  Dashboards van KPI Solutions zijn de sleutel tot het ontgrendelen van waardevolle inzichten die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Stop met het verspillen van tijd aan het verzamelen en analyseren van gegevens, en begin met het nemen van weloverwogen beslissingen op basis van actuele informatie.

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze dashboards jouw bedrijf kunnen transformeren. Doe mee met de vele succesvolle bedrijven die al profiteren van de kracht van Power BI voor hun rapportages en analyses.

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.