Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Wefact

Proefperiode aanvragen

Als de proefperiode is aangevraagd voor de koppeling met WeFact en Power BI dan ontvang je instructies voor het opstarten. Hierbij bieden onze BI-specialisten je ondersteuning bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power BI is gemaakt, kan de ontwikkeling van de dashboards en rapportages beginnen. Zo kan je ervoor kiezen om zelf een dashboard te ontwikkelen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Datagedreven werken

Wanneer de gewenste Power BI dashboards en rapportages zijn ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-WeFact
Wefact
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Wefact API koppeling?

De koppeling tussen Wefact en Power BI biedt veel mogelijkheden voor het integreren en analyseren van gegevens: 

  • Financiële analyses: creëer analyses van financiële gegevens, zoals inkomsten, uitgaven en bijvoorbeeld winstgevendheid.
  • Projecten overzichten: maak alle geschreven uren van medewerkers inzichtelijk in een dashboard en krijg daarmee inzicht in onder anderen productiviteit.
  • Inkoopanalyses: optimaliseer inkoopprocessen door inkoopgegevens, zoals orders en voorraadniveaus inzichtelijk te maken.
  • Liquiditeitsprognose: krijg diepgaande inzichten in hoe het geld binnen jouw organisatie circuleert. Denk hierbij aan debiteuren- en crediteurenbeheer, vergelijkingen van historische gegevens, risico-identificatie en nog veel meer.

Koppel naast de data uit WeFact ook andere databronnen met Power BI. Deze komen allemaal samen in één datawarehouse. Op deze manier kun je data tegenover elkaar zetten die je gewoonlijk afzonderlijk uit de pakketten moet halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Wefact

Transformeer ruwe data uit Wefact snel naar waardevolle inzichten met behulp van onze vooraf standaard dashboards en rapportages in Power BI. Begin direct met het analyseren van je gegevens en verkrijg direct inzicht in essentiële KPI’s, waarmee je effectief kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Wefact:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Wefact
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Wefact?​

Benaderbare gegevens

De Power BI API koppeling automatiseert het voorbereiden van alle gegevens en plaatst deze moeiteloos in een database. Met Power BI kun je eenvoudig toegang krijgen tot deze database, waardoor je onmiddellijk kunt beginnen met het creëren van dashboards en rapportages.

Standaard dashboards

Onze standaard dashboards zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen integreren​

Naast het verbinden met jouw databron(nen), heeft de Power BI-connector de mogelijkheid om via de API koppeling verbindingen te maken met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je verschillende datasets integreren en nieuwe inzichten genereren door data met elkaar te vergelijken.

Meerdere analysemogelijkheden

Met de mogelijkheid om alle benodigde data te ontsluiten, biedt de Power BI-connector je de capaciteit om uiteenlopende analyses uit te voeren. Hierbij kun je denken aan het consolideren van diverse administraties, het maken van financiële analyses en voorspellende analyses.

Altijd actuele data

Het actueel houden van je gegevens is essentieel bij het leiden van je organisatie. Daarom garandeert de Power BI-connector dat je constant werkt met de meest recente data van jouw organisatie. Deze connector kan de data meerdere keren per dag vernieuwen, zodat je altijd over actuele cijfers beschikt.

Beschikaar op elk apparaat

Remote werken blijft een groeiende trend. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw dashboards en rapportages bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Wefact.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Wefact? ​

Power BI koppeling Wefact

Dankzij de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Wefact verbinden met Power BI. De geautomatiseerde koppeling van de Power BI connector maakt het mogelijk om alle gewenste gegevens uit jouw administratie(s) te gebruiken bij het ontwikkelen van Wefact Power BI dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

Met de Wefact API koppeling kunnen alle benodigde gegevens uit verschillende administraties van Wefact worden gebruikt voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector data ophalen uit je Wefact administratie(s), zodat je deze kunt inzetten in Microsoft Power BI tijdens de ontwikkeling van jouw Wefact dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en Wefact?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan de top als het gaat om Business Intelligence-tools. Power BI biedt de mogelijkheid om verschillende gegevensbronnen, waaronder Wefact, te koppelen. Hierdoor is het in Microsoft Power BI mogelijk om Wefact-rapportages en dashboards te ontwikkelen.

De Power BI Wefact API-koppeling legt volledig geautomatiseerd verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit Wefact. De Power BI API-koppeling transporteert deze data naar een SQL-database via duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Wefact en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Werken met Power BI en Wefact?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze BI-specialisten en ontdek de mogelijkheden van de koppeling tussen Wefact en Power BI.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.