Werken bij KPI Solutions

Optimaliseer jouw verhuur activiteiten met ons dashboard

Met ons geavanceerde Power BI Verhuur Dashboard krijg je de controle over jouw verhuurportefeuille. Ontdek de bezettingsgraad van je verhuuritems, maximaliseer de omzet, verbeter winstmarges en begrijp de waarde en status van jouw portefeuille. Met waardevolle inzichten in beschikbaarheid van materieel kun je last minute aanvragen snel beoordelen en de planning stroomlijnen. 

Power bi-KPI Solutions-Dashboards-datagedreven-datawarehouse-verhuur-dashboard

Demo Verhuur Dashboard

De demo is volledig interactief. Je kunt verschillende functionaliteiten van de verhuur rapportage uitproberen. Zo kun je onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je het volledige Verhuur Power BI Dashboard bekijken? Plan dan een demo met een van onze specialisten.

Waarom zou je gebruik maken van het Verhuur Dashboard?

Al deze inzichten samen vormen een krachtige toolkit voor het beheer van je verhuurportefeuille, waardoor je strategische beslissingen kunt nemen om je bedrijf te laten groeien, kosten te beheersen en de tevredenheid van je klanten te vergroten. Door de gegevensgestuurde benadering van het beheer van je verhuuractiviteiten kun je efficiënter en winstgevender opereren in de concurrerende verhuursector. Haal de volgende inzichten uit het Verhuur Dashboard.

De bezettingsgraad is een cruciale indicator voor de efficiëntie van je verhuuractiviteiten. Het geeft aan welk percentage van je verhuurportefeuille op een bepaald moment wordt verhuurd. Een hoge bezettingsgraad suggereert dat je je verhuurportefeuille goed benut, wat kan leiden tot hogere inkomsten. Als de bezettingsgraad laag is, kan dit wijzen op ruimte voor verbetering, zoals het aantrekken van meer klanten of het uitbreiden van je assortiment om de bezettingsgraad te verhogen. 

De omzet op verhuur vertegenwoordigt de totale inkomsten die je hebt gegenereerd door verhuuractiviteiten gedurende een bepaalde periode. Dit cijfer is essentieel om de financiële prestaties van je verhuurbedrijf te meten en helpt bij het volgen van groei- of krimpontwikkelingen. Je kunt deze informatie gebruiken om verhuurstrategieën aan te passen, zoals het aanpassen van prijzen, het promoten van populaire items of het verkennen van nieuwe marktkansen. 

De marge op verhuur geeft aan hoeveel winst je behaalt na aftrek van alle kosten die verband houden met je verhuuractiviteiten, zoals afschrijvingskosten, onderhoud, reparaties en operationele uitgaven. Het is een kritische maatstaf voor de winstgevendheid van je verhuurzaken. Het analyseren van de marge op verhuur kan je helpen om kosten te beheersen, prijsstrategieën te optimaliseren en te identificeren welke items het meest bijdragen aan je winst. 

Dit inzicht biedt een overzicht van de totale waarde van je verhuurportefeuille en hoe deze is verdeeld over verschillende categorieën of typen artikelen. Het stelt je in staat om de diversificatie van je inventaris te beoordelen en te bepalen of je portfolio evenwichtig is samengesteld. Bijvoorbeeld, als je merkt dat de waarde sterk is geconcentreerd in een specifieke categorie, kan dit wijzen op risico’s in geval van veranderingen in de vraag. 

De activastaat biedt gedetailleerde informatie over de financiële waarde en ouderdom van je verhuurportefeuille. De aanschafwaarde min cumulatieve afschrijving tot aan de geselecteerde periode geven je op elk moment inzicht in de boekwaarde en ouderdom van jouw verhuurartikelen. Dit inzicht wordt veelvuldig gebruikt voor financiële rapportagevereisten en financieringsaanvragen.

Dit inzicht toont welke specifieke verhuurartikelen op dit moment beschikbaar zijn voor verhuur. Het stelt je in staat om snel te reageren op klantaanvragen en zorgt ervoor dat je geen kansen mist om je verhuurinkomsten te verhogen. Het is vooral handig bij het plannen van last-minute verhuuraanvragen en het optimaliseren van je beschikbare voorraad.

Hoe kun je gebruik maken van het Power BI Verhuur Dashboard?

Power BI Dashboard overnemen

Wens je de BI-mogelijkheden binnen jouw organisatie uit te breiden en meteen een solide basis te leggen voor toekomstige ontwikkelingen? Dan kun je ervoor kiezen om het Power BI Verhuur Dashboard volledig over te nemen. In dat geval betaal je een eenmalige vergoeding en word je eigenaar van het dashboard, waardoor je zelf alle gewenste aanpassingen kunt aanbrengen. Onze BI-specialisten staan natuurlijk klaar om je te ondersteunen indien dat nodig is. 

Power BI Dashboard in abonnementsvorm

De tweede optie om de Power BI verhuur rapportage te gebruiken, is via een abonnementsmodel. Met deze optie betaal je een vast maandelijks bedrag voor toegang tot het dashboard. Het Verhuur Dashboard wordt dan gedeeld in de online Power BI Service-omgeving, waar je het kunt analyseren en delen met jouw collega’s. Houd er rekening mee dat wanneer je kiest voor het abonnementsmodel, je zelf geen wijzigingen kunt aanbrengen in de rapportage. Als dat gewenst is, kunnen onze BI-specialisten nog steeds aanpassingen maken aan het Verhuur Dashboard. 

KPI Solutions-KPI'S-Opstellen-dashboards-meeting-communicatie-training-machine-learning

Ontdek ons Power BI Verhuur Dashboard

Wil je de effectiviteit van ons Verhuur Dashboard ervaren voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door een kennismaking te plannen of een proefperiode aan te vragen. Ons dashboard biedt de cruciale inzichten en tools om jouw verhuuractiviteiten te optimaliseren en winstgevender te maken. 

Profiteer van de voordelen van datagedreven management en zet vandaag nog de beslissende stap naar succes. Ontdek hoe ons Verhuur Dashboard jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan leiden.

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.