Voordelen van Business Intelligence

Breng uw organisatie naar een hoger niveau

Meer inzicht, betere beslissingen

Data is goud waard

Iedere organisatie moet operationele en strategische beslissingen nemen over financiële, commerciële of andere operationele processen binnen een organisatie. Deze beslissingen kunnen uiteraard niet zomaar genomen worden. Hiervoor is actuele en betrouwbare informatie noodzakelijk. Deze informatie wordt gehaald vanuit de beschikbare data binnen organisaties. Deze data is op zichzelf niet zo betekenisvol, maar krijgt pas betekenis wanneer deze met andere data in verband gebracht wordt. 

Dat er steeds meer data beschikbaar is weten we allemaal. Hoe we deze data kunnen omzetten naar waardevolle informatie is voor vele nog nieuw en onbekend. Dit is waar Business Intelligence om de hoek komt kijken. Business Intelligence helpt organisaties dus bij het nemen en onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aanwezige data binnen organisaties. Business Intelligence helpt daarnaast bij het zien van verbanden, trends en het volgen van ontwikkelingen. 

Voordelen Business Intelligence

Business Intelligence & Analytics

Ontdek onze Business Intelligence oplossingen

Wilt u uw data omzetten in waardevolle informatie en beslissingen nemen op basis van actuele cijfers? Kies dan voor realtime Business Intelligence rapportages.
Bekijk de mogelijkheden hier. 

Naast het zelf ontwikkelen van Business Intelligence rapportages, leiden we ook graag mensen op. We hebben diverse cursussen ontwikkelt op verschillende niveaus. Benieuwd naar onze curussen?
Bekijk ons aanbod hier. 

Wilt u zelf aan de slag met Microsoft Power BI? Maak dan eenvoudig een koppeling middels één van onze connectoren, en start vandaag nog met rapporteren. Benieuwd naar onze connectoren?
Bekijk ons aanbod hier.

Het datawarehouse is uw fundament voor een toekomstvaste infrastructuur. Wij helpen u met de inrichting van uw datawarehouse, zodat deze als bron kan dienen voor het maken van analyses, (managament)rapportages en dashboards. Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Bekijk de mogelijkheden hier. 

Met PowerApps kunnen we zakelijke apps voor uw organisatie op maat ontwikkelen. Zo kunnen we uw medewerkers voorzien van de tools die ze nodig hebben om productiever te werken. Meer informatie over PowerApps?
Bekijk de mogelijkheden hier.