Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Active Campaign

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-active-campaign
Active Campaign
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Active Campaign API koppeling?

ActiveCampaign is een krachtig platform voor marketingautomatisering en CRM (Customer Relationship Management) dat verschillende inzichten biedt om je marketing- en klantgerichte activiteiten te optimaliseren. Hier zijn enkele van de inzichten die je uit ActiveCampaign kunt halen:

Contactinteracties: Volg het gedrag van individuele contacten, zoals e-mailopeningen, klikgedrag, bezochte webpagina’s en downloads. Dit geeft inzicht in de interessegebieden van contacten.

E-mailprestaties: Analyseer de prestaties van je e-mailcampagnes, inclusief open rates, click-through rates, conversies en bounce rates. Hiermee kun je de effectiviteit van je e-mailmarketing evalueren.

Salesfunnelanalyse: Volg contacten door de salesfunnel en identificeer de stadia waarin ze betrokken zijn. Hierdoor kun je de effectiviteit van je sales- en marketingstrategieën beoordelen.

Lead Scoring: Gebruik scoring om de betrokkenheid en het potentieel van leads te beoordelen op basis van hun interacties met je marketinginhoud.

ROI-analyse: Meet de Return on Investment (ROI) van je marketingcampagnes door de resultaten af te zetten tegen de kosten, waardoor je de effectiviteit van je strategieën kunt beoordelen.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Active Campaign, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Active Campaign

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Active Campaign:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Active Campaign
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  omgeving en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Active Campaign?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Active Campaign.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Active Campaign? ​

Power BI koppeling Active Campaign

Overweeg je om Power BI te integreren met ActiveCampaign? Met behulp van de Power BI API-koppeling kun je moeiteloos ActiveCampaign koppelen aan Power BI. Dankzij de geautomatiseerde verbinding van de Power BI-connector kunnen alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) worden gebruikt voor het ontwikkelen van rapportages en dashboards voor ActiveCampaign binnen het Microsoft Power BI-platform.

De Power BI ActiveCampaign API-koppeling maakt volledig geautomatiseerd een verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit ActiveCampaign. Deze API-koppeling transformeert deze data op een overzichtelijke en eenvoudige manier in een SQL-database. Hierdoor is geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor ActiveCampaign en het ontwikkelen van krachtige rapportages en dashboards binnen Microsoft Power BI.

Wat kun je met Power BI en Active Campaign?​

Microsoft, met Power BI als voortrekker, heeft al meer dan 15 jaar de leiding op het gebied van Business Intelligence-tools. Met Power BI is het mogelijk om diverse gegevensbronnen, waaronder ActiveCampaign, naadloos te integreren. Hierdoor kun je binnen Microsoft Power BI rapportages en dashboards voor ActiveCampaign ontwikkelen.

De Power BI ActiveCampaign API-koppeling maakt volledig geautomatiseerd een verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit ActiveCampaign. Deze API-koppeling zet de data op een heldere en gebruiksvriendelijke manier om in een SQL-database met duidelijke en overzichtelijke tabellen als resultaat. Dit betekent dat je geen diepgaande technische kennis nodig hebt om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor ActiveCampaign en het creëren van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Active Campaign?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Active Campaign in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.