Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Auditfiles

Opstarten van de API koppeling

Nadat je een kennismaking hebt aangevraagd kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-auditfile
Auditfile
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Auditfiles API koppeling?

De Power BI Auditfiles connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Auditfiles API benaderd kan worden, kunnen verschillende Auditfiles rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Crediteuren- en debiteurenbeheer: De software biedt een overzicht van openstaande facturen en betalingstermijnen, en identificeert mogelijke dubbele betalingen of onbetaalde facturen.

Cashflow-analyse: Auditfiles software verschaft inzicht in inkomende en uitgaande kasstromen. Daarnaast maakt het een voorspelling van toekomstige cashflow op basis van historische gegevens mogelijk.

Budgetanalyse: Het vergelijkt werkelijke uitgaven met het budget en identificeert variaties en afwijkingen ten opzichte van het geplande budget.

Financiële Prestatie-indicatoren (KPI’s): Het monitort KPI’s zoals liquiditeitsratio’s, solvabiliteit en rentabiliteit, waardoor een evaluatie van de financiële gezondheid en prestaties van de organisatie mogelijk is.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Auditfiles, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Auditfiles

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Auditfiles:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Auditfile
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

Op aanvraag

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Auditfiles?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Auditfiles.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Auditfiles? ​

Power BI koppeling Auditfiles

Overweeg je Power BI te koppelen aan Auditfiles? Dankzij de Power BI API-koppeling integreer je moeiteloos Auditfiles met Power BI, waardoor je alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) kunt gebruiken voor het ontwikkelen van krachtige rapportages en dashboards binnen Microsoft Power BI.

Met de Power BI Auditfiles API-koppeling verkrijg je gedetailleerde inzichten, zoals een nauwkeurig transactieoverzicht, controle van grootboekrekeningen, BTW-analyse, debiteurenbeheer, en factuurverwerkingsanalyse. Deze gestroomlijnde toegang tot Auditfiles-gegevens faciliteert niet alleen diepgaande analyses, maar maakt ook de ontwikkeling van dynamische rapportages en interactieve dashboards mogelijk. Hiermee kun je op een effectievere manier financiële rapportageprocessen optimaliseren en waardevolle inzichten visualiseren.

Wat kun je met Power BI en Auditfiles?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar de toonaangevende partij op het gebied van Business Intelligence tools. Met Power BI is het mogelijk om diverse gegevensbronnen, waaronder Auditfiles, naadloos te koppelen. Hierdoor kunnen gebruikers binnen Microsoft Power BI moeiteloos rapportages en dashboards ontwikkelen op basis van Auditfiles.

De Power BI Auditfiles API-koppeling automatiseert de verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit Auditfiles. Deze gegevens worden efficiënt in een SQL-database geplaatst via overzichtelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Dit betekent dat er geen diepgaande technische kennis vereist is om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Auditfiles, waardoor het ontwikkelen van rapportages en dashboards toegankelijk is voor een breed publiek.

Aan de slag met Power BI en Auditfiles?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Auditfiles in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.