Starten met Power BI API koppeling voor Bol.com

Begin van de proefperiode

Wanneer de proefperiode is aangevraagd voor de koppeling tussen Bol.com en Power BI, ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Hierbij bieden onze BI-specialisten ondersteuning bij het maken van de koppeling en eventuele vragen.

Ontwikkelen in Power BI

Als de koppeling is aangevraagd dan kan de ontwikkelen starten van de juiste dashboards en rapportages met de data uit Bol.com. Hiervoor kun je gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards of je kunt ervoor kiezen om zelf een dashboard te gaan ontwikkelen.

Werken met data

Nadat de gewenste Power BI dashboards en rapportages zijn ontworpen, is het van belang om de data te gaan analyseren en beslissingen te nemen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-bol
Bol.com
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Bol.com API koppeling?

Met een API koppeling tussen Bol.com en Power BI kunnen verschillende mogelijkheden worden ontsloten om gegevens van Bol.com te integreren in Power BI. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

  • Verkoopanalyses: Maak uitgebreide analyses van je verkoopactiviteiten en identificeer de best verkopende producten, trends en patronen in je verkoopgegevens.
  • Voorraadbeheer: Zet de inzichten uit Bol.com over naar Power BI en creëer realtime inzichten in je voorraadniveaus, zodat je je voorraadbeheer kunt optimaliseren.
  • Klantanalyses: Door klantgegevens van Bol.com te combineren met Power BI kun je diepgaande analyses uitvoeren van klantgedrag en koopgewoonten.
  • Prijsanalyses: Maak uitgebreide analyses van prijsgegevens in Power BI en identificeer trends en patronen in prijzen.
  • Marketingprestaties: Meet de effectiviteit van je marketingcampagnes en optimaliseer je marketingcampagnes.

Koppel naast de koppeling met Bol.com ook andere softwarepakketten met Power BI voor uitgebreidere analyses. Zo kun je data uit verschillende pakketten tegenover elkaar zetten en nieuwe inzichten creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Bol.com

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Bol.com:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Bol.com
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  webshop en/of maatwerk

€ 65,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Bol.com?​

Toegankelijke data

De Power BI API koppeling automatiseert het gereedmaken van alle gegevens in een database. Vanuit Power BI is deze database eenvoudig toegankelijk, waardoor je direct aan de slag kunt met het creëren van dashboards en rapportages.

Beschikbare dashboards

Onze standaard dashboards en rapportages bieden snel waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en verstrekken waardevolle informatie over essentiële doelen, zonder dat je op maat gemaakte rapportages hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor heldere visualisatie, waardoor datagedreven beslissingen snel en efficiënt genomen kunnen worden.

Databronnen consolideren​

De Power BI connector kan niet alleen verbinding maken met jouw databron(nen), maar de API koppeling maakt ook verbindingen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie mogelijk. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en nieuwe inzichten genereren.

Uitgebreide analysemogelijkheden

De mogelijkheid om met de Power BI connector alle gewenste gegevens te ontsluiten, opent de deur naar uitgebreide analysemogelijkheden. De koppeling met Bol.com maakt uitgebreide marketinganalyses, verkoopanalyses en marktanalyses mogelijk.

Actuele gegevens

Het is cruciaal om actuele gegevens te hebben bij het leiden van je organisatie. Daarom garandeert de Power BI-connector dat je voortdurend toegang hebt tot de meest recente data van jouw organisatie. De Power BI connector kan meerdere keren per dag de gegevens vernieuwen, waardoor je te allen tijde beschikt over actuele cijfers.

Geschikt voor ieder apparaat

De toekomst ligt in remote werken. Daarom is het essentieel om overal en altijd toegang te hebben tot essentiële bedrijfsgegevens. Met Power BI kun je jouw dashboards en rapportages bekijken op elk apparaat, of het nu een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is. Zo behoud je constant inzicht, waar je ook bent.

Power BI koppelen aan Bol.com.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Bol.com? ​

Power BI koppeling Bol.com

Met de Power BI API koppeling is het koppelen van Bol.com aan Power BI een eenvoudig proces. De geautomatiseerde Power BI connector legt een naadloze verbinding, waardoor je moeiteloos de benodigde gegevens vanuit jouw administratie(s) kunt gebruiken voor het ontwikkelen van krachtige Bol.com Power BI dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

Dankzij de Power BI Bol.com API koppeling worden alle relevante gegevens vanuit verschillende Bol.com-administraties beschikbaar voor rapportagedoeleinden.

Wat kun je met Power BI en Bol.com?​

Met meer dan 15 jaar ervaring is Microsoft Power BI een pionier op het gebied van Business Intelligence-tools. De veelzijdigheid van Power BI maakt het eenvoudig om verschillende gegevensbronnen, waaronder Bol.com, te integreren, waardoor gebruikers in Microsoft Power BI naadloos Bol.com dashboards en rapportages kunnen ontwikkelen.

De Power BI Bol.com API-koppeling automatiseert de verbinding met alle gewenste administraties en gegevens vanuit Bol.com. Deze gegevens worden efficiënt opgeslagen in een SQL-database en weergegeven in overzichtelijke tabellen. Hierdoor is geen uitgebreide technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Bol.com en het ontwikkelen van rapporten en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Bol.com?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze BI-specialisten en verken de mogelijkheden met de koppeling tussen Bol.com en Power BI.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.