Werken bij KPI Solutions

Starten met Power BI API koppeling voor Bol.com

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

De kosten

Vanaf

75,-

Per maand
Na een succesvolle proefperiode worden er eenmalig opstartkosten in rekening gebracht

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Bol.com API koppeling?

De Power BI Bol.com connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Bol.com API benaderd kan worden, kunnen verschillende Bol.com rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Verkoopprestaties: Bol. biedt gedetailleerde rapportages over verkoopprestaties, waaronder omzetgegevens per productcategorie, merk of verkoper. Daarnaast kun je trends in de verkoop van bestverkopende producten analyseren en seizoensinvloeden identificeren.

Voorraadbeheer: Je kunt inzicht krijgen in voorraadniveaus en omloopsnelheden, waardoor je de voorraad efficiënt kunt beheren en tekorten of overschotten kunt voorkomen.

Marketingeffectiviteit: Bol.com-gegevens stellen je in staat om de effectiviteit van marketingcampagnes te meten. Je kunt de conversiepercentages van verschillende marketingkanalen analyseren en strategieën optimaliseren.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Bol.com, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Bol.com

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Bol.com:

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Bol.com?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Bol.com.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Bol.com? ​

Power BI koppeling Bol.com

Overweeg je Power BI te integreren met Bol.com? Dankzij de Power BI API-koppeling is het koppelen van Bol.com aan Power BI een moeiteloos proces. De geautomatiseerde Power BI-connector legt een naadloze verbinding, waardoor je gemakkelijk de benodigde gegevens vanuit jouw administratie(s) kunt benutten voor de ontwikkeling van krachtige Bol.com Power BI-rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

Met de Power BI Bol.com API-koppeling worden alle relevante gegevens vanuit verschillende administraties van Bol.com beschikbaar voor rapportagedoeleinden. Hiermee kan de Power BI-connector data onttrekken uit je Bol.com administratie(s), waardoor je deze effectief kunt toepassen in Microsoft Power BI voor de creatie van aansprekende Bol.com rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Bol.com?​

Met meer dan 15 jaar ervaring is Microsoft Power BI toonaangevend op het gebied van Business Intelligence-tools. De veelzijdigheid van Power BI maakt het mogelijk om diverse gegevensbronnen, waaronder Bol.com, te integreren. Hierdoor kunnen gebruikers in Microsoft Power BI moeiteloos Bol.com-rapportages en dashboards ontwikkelen.

De Power BI Bol.com API-koppeling automatiseert de verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit Bol.com. Deze gegevens worden efficiënt opgeslagen in een SQL-database, gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Hierdoor is geen diepgaande technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Bol.com en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Bol.com?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Bol.com in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.