Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Routetitan

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Routetitan
Routetitan
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Routetitan API koppeling?

De Power BI Routetitan connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Routetitan API benaderd kan worden, kunnen verschillende Routetitan rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

 • Optimale bezorgroutes: Routetitan berekent in enkele seconden de meest optimale routes. Hierbij wordt rekening gehouden met tijdvensters, prioritisering, werkuren, pauzes en meer.
 • Eenvoudig stops invoeren: Bezorg adressen kun je op 3 manieren invoeren. Middels een Excelsheet import, handmatig of door een koppeling met onze API. Snel en simpel, iedereen kan het!
 • App voor chauffeurs: Met de Routetitan bezorgapplicatie kunnen chauffeurs direct navigeren en alle routes en leveringsinformatie inzien. Werkt op ieder toestel.
 • Klanten informeren: Klanten ontvangen automatische updates per mail of sms over de verwachte aankomsttijd, wanneer de bestelling onderweg is en wanneer deze is afgerond.
 • Live GPS tracking: Volg live de voortgang van je routes of laat tevens je klanten de bezorgers live volgen een aantal minuten of aantal stops voor de bezorging plaatsvindt.
 • Leveringsbewijzen: Een notitie achterlaten, handtekening verzamelen of de leeftijd verifiëren? Het kan allemaal met de mobiele app voor de chauffeurs.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Routetitan, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Routetitan

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Routetitan:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Routetitan
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Routetitan?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Routetitan.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Routetitan? ​

Power BI koppeling Routetitan

Wil je Power BI koppelen aan Routetitan? Door middel van de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Routetitan verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Routetitan Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Routetitan API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Routetitan gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Routetitan administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Routetitan rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Routetitan?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Routetitan, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Routetitan rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Routetitan API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Routetitan. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Routetitan, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Routetitan?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Routetitan in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.