Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Timechimp

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-TimeChimp
Timechimp
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Timechimp API koppeling?

De Power BI Timechimp connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Timechimp API benaderd kan worden, kunnen verschillende Timechimp rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

 • Urenregistratie: TimeChimp biedt inzicht in hoeveel tijd medewerkers besteden aan verschillende taken en projecten. Dit stelt organisaties in staat om de tijdsbesteding te analyseren, productiviteit te meten en projectkosten nauwkeurig bij te houden.
 • Projectmanagement: Het platform helpt bij het beheren van projecten door de uren die aan specifieke taken worden besteed bij te houden. Hierdoor kun je de voortgang van projecten volgen, deadlines bewaken en de werklast van teamleden effectief verdelen.
 • Facturering: Door de vastgelegde uren te koppelen aan projecten, kunnen organisaties gemakkelijk facturen genereren op basis van werkelijk gewerkte uren. Dit draagt bij aan een nauwkeurige en transparante facturatie aan klanten.
 • Productiviteitsanalyse: TimeChimp biedt gegevens over de productiviteit van individuele medewerkers en teams. Dit inzicht kan worden gebruikt om sterke punten te identificeren, training te verbeteren en werkwijzen te optimaliseren.
 • Budgetbeheer: Door de geregistreerde uren te vergelijken met de oorspronkelijke schattingen, biedt TimeChimp inzicht in het budgetbeheer van projecten. Dit helpt bij het identificeren van mogelijke overschrijdingen en het aanpassen van toekomstige schattingen.
 • Compliance: TimeChimp ondersteunt organisaties bij het voldoen aan wettelijke vereisten met betrekking tot urenregistratie en arbeidsnormen. Dit helpt bij het handhaven van naleving en het vermijden van juridische problemen.
 • Tijd- en taakanalyse: Door te kijken naar de tijdsbesteding aan specifieke taken, kun je trends identificeren, inefficiënties aanpakken en de algemene werkprocessen verbeteren.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Timechimp, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Timechimp

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Timechimp:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Timechimp
opstarten

25,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 50,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Timechimp?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Timechimp.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Timechimp? ​

Power BI koppeling Timechimp

Wil je Power BI koppelen aan Timechimp? Door middel van de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Timechimp verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Timechimp Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Timechimp API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Timechimp gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Timechimp administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Timechimp rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Timechimp?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Timechimp, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Timechimp rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Timechimp API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Timechimp. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Timechimp, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Timechimp?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Timechimp in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.