Starten met Power BI API koppeling voor Visma NMBRS

Start van de proefperiode

Als de proefperiode is aangevraagd voor de API koppeling van Visma NMBRS, ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Onze BI-specialisten bieden je waar nodig ondersteuning bij het maken van de koppeling.

Ontwikkelen in Power BI

Wanneer de koppeling met Power BI is klaargezet, kan de ontwikkeling van de dashboards en rapportages beginnen. Hierbij is het mogelijk om zelf dashboards te ontwikkelen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Datagedreven besluitvorming

Nadat de juiste Power BI dashboards en rapportages zijn ontwikkeld, kun je beginnen met het analyseren van je data en beslissingen nemen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Visma-NMBRS
Visma NMBRS
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Visma NMBRS API koppeling?

De koppeling met Visma NMBRS en Power BI biedt veel nieuwe analysemogelijkheden. Bekijk ze hieronder: 

  • Realtime Salarisrapportages: Door salarisgegevens uit Visma NMBRS te importeren naar Power BI kun je actuele rapportages ontwikkelen waar je loonkosten, trends en gerelateerde data inzichtelijk maakt.
  • Personeelsoverzichten: De koppeling maakt het mogelijk om gedetailleerde analyses te maken van personeelsgegevens, zoals verloop, prestaties en andere gegevens naar keuze.
  • Budgetbewaking: De integratie met Power BI stelt je in staat om de salarisuitgaven te monitoren en te vergelijken met budgetten, zo heb je beter grip op je financiële planning.
  • HR-analyses: Maak aangepaste HR-dashboards om KPI’s te visualiseren, zoals verlofregistratie, ziekteverzuim en personeelsbetrokkenheid.
  • Compliance rapportages: Automatiseer rapportages voor wettelijke en compliancevereisten met betrekking tot salarisadministratie, zo verbeter je de nauwkeurigheid en efficiëntie van processen.

Door de integratie van Visma NMBRS met Power BI kun je gegevens beter begrijpen. Door andere softwarepakketten ook te koppelen met Power BI zorg je ervoor dat je al je gegevens op één plek hebt en diepgaande inzichten kunt creëeren die je afzonderlijk niet uit de pakketten kunt halen.

Power BI dashboards voor Visma NMBRS

Zet ruwe gegevens snel om in waardevolle inzichten met onze standaard Power BI dashboards en rapportages. Deze stellen je in staat om direct te beginnen met het analyseren van je gegevens, waardoor je direct inzicht krijgt in de belangrijkste KPI’s om op te sturen.

Beschikbare dashboards voor Visma NMBRS:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Visma NMBRS
opstarten

25,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 35,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Visma NMBRS?​

Benaderbare gegevens

De Power BI API-koppeling automatiseert het gereedmaken van alle gegevens in een database. Vanuit Power BI kun je eenvoudig toegang krijgen tot deze database, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van rapporten en dashboards.

Standaard dashboards en rapportages

Onze standaard dashboards en rapportages bieden direct bruikbare inzichten. Ze besparen tijd en verstrekken waardevolle informatie over essentiële prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te ontwikkelen. Deze rapportages zijn geoptimaliseerd voor heldere visualisatie, waardoor datagedreven beslissingen snel en efficiënt kunnen worden genomen.

Databronnen integreren​

Naast het verbinden van de Power BI-connector met jouw databron(nen), faciliteert de API-koppeling ook integraties met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en nieuwe inzichten genereren.

Uiteenlopende analysemogelijkheden​

Aangezien de Power BI connector toegang biedt tot alle benodigde gegevens, kun je uiteenlopende analyses uitvoeren. Denk hierbij aan het consolideren van verschillende administraties, personeelsanalyses en voorspellende analyses van je data uit Visma NMBRS.

Altijd actuele data

Up-to-date data is cruciaal bij het managen van je organisatie. Daarom garandeert de Power BI connector dat je voortdurend toegang hebt tot de meest recente gegevens van jouw organisatie. Met de mogelijkheid om de data meerdere keren per dag te vernieuwen, beschik je altijd over actuele cijfers.

Geschikt voor ieder apparaat

De toekomst ligt in remote werken. Het is daarom essentieel om altijd en overal toegang te hebben tot cruciale bedrijfsgegevens. Met Power BI kun je jouw dashboards en rapportages bekijken op elk apparaat, of het nu een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is. Zo behoud je altijd en overal volledig inzicht.

Power BI koppelen aan Visma NMBRS.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Visma NMBRS? ​

Power BI koppeling Visma NMBRS

Wil je Power BI integreren met Visma NMBRS? Met de Power BI API koppeling is het eenvoudig om Visma NMBRS te verbinden met Power BI. De geautomatiseerde Power BI connector maakt moeiteloos verbinding, waardoor alle gewenste gegevens uit jouw administratie(s) beschikbaar zijn voor het creëren van Visma NMBRS dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

Door de Power BI Visma NMBRS API koppeling kun je alle benodigde gegevens uit verschillende administraties van Visma NMBRS gebruiken voor dashboards en rapportages. Hiermee kan de Power BI connector data van je Visma NMBRS administratie(s) ophalen, waardoor je deze kunt benutten in Microsoft Power BI.

Wat kun je met Power BI en Visma NMBRS?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar de toonaangevende speler op het gebied van Business Intelligence-tools. Met Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Visma NMBRS, worden geïntegreerd, waardoor het mogelijk is om in Microsoft Power BI Visma NMBRS dashboards en rapportages te ontwikkelen.

De Power BI Visma NMBRS API koppeling maakt volledig geautomatiseerd verbinding met alle gewenste administraties en gegevens vanuit Visma NMBRS. De Power BI API-koppeling zet deze gegevens over naar een SQL-database via duidelijke en gemakkelijk tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Visma NMBRS en het ontwikkelen van dashboards en rapportages.

Werken met Power BI en Visma NMBRS?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze BI-specialisten en verken de mogelijkheden van de koppeling tussen Visma NMBRS en Power BI.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.