Werken bij KPI Solutions

Power BI Visma Nmbrs connector

Power BI koppeling voor Visma Nmbrs

Hoe werkt de Power BI connector voor Visma Nmbrs?

Power BI koppelen aan Visma Nmbrs

De Power BI connector voor Visma Nmbrs zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit uw Visma Nmbrs administratie(s) gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van rapportages & dashboards in Microsoft Power BI. 

De Power BI connector voor Visma Nmbrs maakt via de API van Visma Nmbrs een koppeling, en plaatst vervolgens alle gewenste data in een SQL-database. Deze database is vervolgens vanuit Power BI (of iedere andere gewenste BI-tool én Excel) te benaderen waarna de gewenste data geselecteerd kan worden voor het ontwikkelen van rapportages & dashboards.

Visma Nmbrs & Power BI

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data uit Visma Nmbrs. De connector zorgt er vervolgens voor dat alle gewenste data gestructureerd en in begrijpelijke tabellen wordt klaargezet. Hierdoor heeft u geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor Nmbrs en kunt u starten met het rapporteren en analyseren van uw data in Power BI, of andere BI-tool. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Visma Nmbrs?

Met de Power BI connector voor Nmbrs kunt u alle kanten. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Doordat u alle gewenste data vanuit Visma Nmbrs kunt gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages & dashboards, kunt u onwijs veel (nieuwe) inzichten creëren.  Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Gemiddelde leeftijd, dienstjaren, FTE enzovoorts;
 • Budget;
 • Medewerkersverloop.

Naast het enkel visualiseren van uw Visma Nmbrs data in Power BI rapportages & dashboards, kunt u deze data ook combineren met data vanuit andere gegevensbronnen. U kunt gebruik maken van meerdere Power BI connectoren door middel van een datawarehouse. Door meerdere databronnen te koppelen, kunt u data combineren en tegen elkaar afzetten. Hierdoor ontstaan inzichten welke uit de pakketten afzonderlijk nooit zichtbaar zullen zijn. Bekijk hier een overzicht van alle beschikbare Power BI connectoren.

Power BI rapportages voor Visma Nmbrs

Heeft u zelf onvoldoende tijd of kennis van Power BI om hoogstaande rapportages en dashboards te ontwikkelen? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel Power BI templates genoemd. Hierdoor heeft u binnen 24 uur inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor Visma Nmbrs:

Ontwikkel in 5 stappen uw eigen Visma Nmbrs rapportages.

Download onze gratis Power BI Guide en leer hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Visma Nmbrs rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Visma Nmbrs?

Alle data benaderbaar

Alle data kan via de API van Visma Nmbrs door de Power BI connector geautomatiseerd benaderd worden, en dienen als input voor het ontwikkelen van uw Power BI rapportages & dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ontwikkeling en expertise op het gebied van Power BI en Visma Nmbrs, hebben we kant-en-klare rapportages ter beschikking. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast dat de data vanuit Visma Nmbrs enorm waardevol is, kunt u deze data ook combineren met andere databronnen om nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle data vanuit Visma Nmbrs beschikbaar is via de API, kunt u verschillende soorten analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is. Dit doet de connector door, indien wenselijk, de data meerdere keren per dag te vernieuwen.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat Business Intelligence tools zoals Power BI perfect gebruikt kunnen worden op mobiele apparaten, heeft u overal en altijd inzicht in uw data. Via uw laptop, tablet, telefoon én zelfs uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Visma Nmbrs
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI connector voor Visma Nmbrs heeft aangevraagd ontvangt u direct een e-mail met verdere instructies. Tevens zal een van onze BI-specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Visma Nmbrs is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw Visma Nmbrs rapportages & dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze Power BI templates.

Inzicht!

Nadat uw data is omgezet in heldere analyses kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en het maken van beslissingen op basis van feiten.

Kosten

€10

Per maand/administratie

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.