Werken bij KPI Solutions

Alle NOW gegevens overzichtelijk in kaart

Ontdek de mogelijkheden van data

Data is een goudmijn

De UWV heeft een lijst van zo’n 2000 pagina’s (openbaar) gepubliceerd. Op deze lijst staan de namen van alle bedrijven welke gebruik hebben gemaakt van de NOW-regeling (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid). In zijn totaliteit is er bijna 8 miljard NOW-subsidie toegekend aan bedrijven binnen Nederland.

Omdat wij van ons vak houden én getriggerd werden door alle cijfers in deze lijst, hebben we alle gepubliceerde cijfers van het UWV in één rapportage gezet. Op deze manier wordt het gemakkelijk om per provincie, gemeente, vestingplaats én per bedrijf te zien hoeveel subsidie er toegekend is. 

Uw bedrijfsgegevens ook overzichtelijk in één rapportage?

We vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van Business Intelligence voor uw organisatie. Plan direct een kennismaking in met een van onze BI Professionals. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

power-bi

BI & Analytics

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.