Power BI Atlassian Jira API koppeling

Starten met Power BI API koppeling voor Atlassian Jira

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Vanaf

50,-

Per maand

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Atlassian Jira API koppeling?

De Power BI Atlassian Jira connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Atlassian Jira API benaderd kan worden, kunnen verschillende Atlassian Jira rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Projectvoortgang en status: Je krijgt een diepgaand overzicht van de voortgang van projecten, inclusief taken, sprints en mijlpalen. Daarnaast geeft het duidelijke statusupdates voor openstaande, lopende en voltooide taken.

Teamprestaties: Jira geeft gedetailleerde analyses van individuele teamleden en teams als geheel. Hiermee kan je de productiviteit en efficiëntie op basis van taakvoltooiing evalueren.

Resourcebeheer: Het platform biedt inzicht in de toewijzing en beschikbaarheid van resources voor specifieke taken en projecten. Hiermee kunnen mogelijke knelpunten in resourcebezetting worden geïdentificeerd.

Productbacklog en prioriteiten: Beheer productbacklogs met prioriteiten en toewijzing van taken aan specifieke sprints. Begrijp de impact van veranderingen in prioriteiten op de algehele projectplanning.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Atlassian Jira, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Atlassian Jira

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Atlassian Jira:

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Atlassian Jira?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Atlassian Jira.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Atlassian Jira? ​

Power BI koppeling Atlassian Jira

Overweeg je de integratie van Power BI met Atlassian Jira? Dankzij de naadloze Power BI API-koppeling is het moeiteloos om Atlassian Jira te verbinden met Power BI. De geautomatiseerde koppeling door de Power BI-connector maakt het mogelijk om alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) te benutten voor de ontwikkeling van krachtige Power BI-rapportages en dashboards binnen Microsoft Power BI.

De Power BI Atlassian Jira API-koppeling garandeert een gestroomlijnde toegang tot alle gewenste gegevens vanuit diverse administraties binnen Atlassian Jira voor diverse rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector moeiteloos data van je Atlassian Jira-administratie(s) ophalen, waardoor je in staat bent deze gegevens effectief in te zetten binnen Microsoft Power BI bij het creëren van uitgebreide rapportages en interactieve dashboards.

Wat kun je met Power BI en Atlassian Jira?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Atlassian Jira, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Atlassian Jira rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Atlassian Jira API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Atlassian Jira. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Atlassian Jira, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Atlassian Jira?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Atlassian Jira in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.