Starten met Power BI API koppeling voor Moneybird

Proefperiode aanvragen

Als de proefperiode is aangevraagd ontvang je instructies voor het starten van de API koppeling. Hierbij bieden onze BI-specialisten ondersteuning bieden bij het opzetten van de koppeling.

Ontwikkeling in Power BI

Wanneer de koppeling met Power BI is gemaakt, kun je aan de slag met het ontwikkelen van de dashboards en rapportages. Je kunt ervoor kiezen om zelf je dashboard te ontwikkel of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Datagedreven besluitvorming

Na het ontwerpen van de gewenste Power BI dashboards en rapportages met de data uit Moneybird, is het van belang om de data te analyseren. Hierdoor kun je beslissingen gaan nemen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Moneybird
Moneybird
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Moneybird API koppeling?

De API koppeling tussen Moneybird en Power BI zorgt ervoor dat gegevens uit Moneybird direct gebruikt kunnen worden in Power BI voor analyses en visualisaties. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden: 

  • Financiële analyses: Door gegevens uit Moneybird over te zetten naar Power BI, kunnen er uitgebreide analyses uitgevoerd worden over de financiële gegevens en prestaties van je organisatie. Denk hierbij aan inkomsten, uitgaven, winst en verlies over bepaalde periode en nog veel meer.
  • Budget- en prognoseanalyse: De historische gegevens uit Moneybird kunnen gebruikt worden om budgetten met geplande budgetten te vergelijken. Daarnaast kun je door middel van machine learning toekomstige prognoses laten maken zodat je eerder kan inspelen op mogelijke veranderingen.
  • Klant- en leveranciersanalyse: Door gegevens uit Moneybird te combineren met andere gegevensbronnen, kun je diepgaande analyses maken over klanten en leveranciers. Dit helpt bij het analyseren van trends, het beheren van relaties en het nemen van beslissingen op basis van data.
  • Gepersonaliseerde dashboards: De Power BI dashboards zijn geheel aangepast op de specifieke wensen van jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat de analyses effectief zijn en bijdragen aan jouw organisatie.

De Power BI API koppeling kan niet alleen een koppeling maken met Moneybird, maar kan ook meerdere databronnen koppelen. Deze worden allemaal samengebracht in één datawarehouse. Dit zorgt er niet alleen voor dat je al je data op één plek hebt, maar ook dat je nieuwe inzichten kan creëren die je apart uit de pakketten niet had gehaald. Zie hier alle databronnen die je kunt koppelen.

Power BI dashboards voor Moneybird

Transformeer snel ruwe data moeiteloos naar waardevolle inzichten. Maak gebruik van onze standaard Power BI dashboards om direct te beginnen met het analyseren van jouw gegevens. Dit biedt onmiddellijk inzicht in de essentiële KPI’s waarmee je proactief kunt sturen.

Beschikbare Power BI dashboards voor Moneybird:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Moneybird
opstarten

15,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 30,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Moneybird?​

Benaderbare data

De Power BI API-koppeling automatiseert het gereedzetten van alle gegevens in een database. Deze database is eenvoudig toegankelijk vanuit Power BI, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van rapportages en dashboards.

Snel bruikbare dashboards

Onze vooraf ontwikkelde dashboards bieden direct bruikbare inzichten, waardoor je tijd bespaart en waardevolle data gelijk kan analyseren, zonder dat je zelf aangepaste rapporten hoeft te ontwikkelen. Geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie, stellen deze rapporten je in staat om snel en efficiënt data gedreven beslissingen te nemen.

Databronnen consolideren​

De Power BI-connector gaat verder dan alleen het verbinden van Moneybird; de API-koppeling faciliteert ook verbindingen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens vergelijken en nieuwe inzichten genereren door informatie uit verschillende bronnen te consolideren.

Diverse analysemogelijkheden​

Met de mogelijkheid om alle benodigde gegevens te ontsluiten, biedt de Power BI-connector je de ruimte voor talloze analyses. Denk aan het samenvoegen van diverse administraties, klant- en leveranciersanlayses, het maken van prognoses over je financiële data.

Altijd actuele gegevens

Het nauwlettend volgen van actuele gegevens is cruciaal bij het leiden van je organisatie. Om ervoor te zorgen dat je voortdurend inzicht hebt in de meest recente gegevens van jouw organisatie, vernieuwt de Power BI-connector de gegevens tot meerdere keren per dag. Zo beschik je altijd over up-to-date cijfers.

Onbeperkt toegang

De toekomst ligt in remote werken. Het is daarom essentieel om onbeperkte toegang te hebben tot bedrijfsgegevens, waar je ook bent. De Power BI dashboards en rapportages kun je bekijken op elk gewenst apparaat. Hierdoor heb je overal inzicht in de gegevens die je op dat moment nodig hebt.

Power BI koppelen aan Moneybird.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Moneybird? ​

Power BI koppeling Moneybird

De Power BI API-koppeling maakt het gemakkelijk om Moneybird te verbinden met Power BI. De geautomatiseerde koppeling door de Power BI-connector maakt het mogelijk om alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) te gebruiken voor de ontwikkeling van Power BI-rapportages en dashboards specifiek voor Moneybird.

Met de Power BI Moneybird API-koppeling zijn alle gewenste gegevens uit al jouw Moneybird-administraties beschikbaar voor rapportage. De Power BI-connector haalt data op uit je Moneybird-administratie(s), waardoor je deze direct kunt gebruiken in Microsoft Power BI voor het creëren van jouw Moneybird dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en Moneybird?​

Microsoft (Power BI) is al ruim 15 jaar toonaangevend op het gebied van Business Intelligence-tools. Power BI biedt de mogelijkheid om diverse gegevensbronnen, waaronder Moneybird, naadloos te integreren. Dit stelt gebruikers in staat om in Microsoft Power BI specifieke rapportages en dashboards voor Moneybird te ontwikkelen.

Met de Power BI Moneybird API-koppeling wordt een volledig geautomatiseerde verbinding tot stand gebracht met alle gewenste administraties en gegevens vanuit Moneybird. Deze API-koppeling plaatst de gegevens in een SQL-database, gebruikmakend van heldere en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Moneybird en het creëren van rapportages en dashboards.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI en Moneybird?

​Plan een kennismaking in met onze BI-specialisten en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.