Werken bij KPI Solutions

Starten met Power BI API koppeling voor Pipedrive

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Vanaf

50,-

Per maand

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Pipedrive API koppeling?

De Power BI Pipedrive connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Pipedrive API benaderd kan worden, kunnen verschillende Pipedrive rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

 • Verkoopprestaties en -activiteiten: Pipedrive biedt gedetailleerde rapporten over de prestaties van je verkoopteam. Je kunt bijhouden hoeveel deals zijn gesloten, de conversieratio, gemiddelde verkoopduur en andere belangrijke prestatie-indicatoren.
 • Salesfunnel-analyse: Door de salesfunnel te analyseren, kun je zien op welk punt in het verkoopproces deals vastlopen of waar er mogelijkheden zijn voor verbetering. Dit helpt bij het optimaliseren van je verkoopstrategieën.
 • Deal-tracking: Pipedrive geeft je de mogelijkheid om individuele deals bij te houden. Je kunt zien in welke fase van het verkoopproces een deal zich bevindt, welke activiteiten zijn ondernomen en welke stappen er nog moeten worden genomen.
 • Teamactiviteiten: Je kunt de activiteiten van je verkoopteam volgen, zoals taken, gesprekken en vergaderingen. Dit helpt bij het beheren van teamwerklast en het identificeren van gebieden waar extra ondersteuning nodig is.
 • Automatisering en workflows: Pipedrive biedt automatiseringsmogelijkheden waarmee je repetitieve taken kunt stroomlijnen. Dit verbetert de efficiëntie en zorgt ervoor dat belangrijke taken niet over het hoofd worden gezien.
 • Klantgegevens en -profielen: Pipedrive centraliseert klantgegevens, waardoor je een uitgebreid overzicht hebt van elke klant. Dit is handig voor het begrijpen van klantbehoeften, het personaliseren van communicatie en het leveren van een betere klantenservice.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Pipedrive, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Pipedrive

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Pipedrive:

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Pipedrive?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Pipedrive.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Pipedrive? ​

Power BI koppeling Pipedrive

Wil je Power BI koppelen aan Pipedrive? Door middel van de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Pipedrive verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Pipedrive Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Pipedrive API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Pipedrive gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Pipedrive administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Pipedrive rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Pipedrive?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Pipedrive, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Pipedrive rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Pipedrive API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Pipedrive. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Pipedrive, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Pipedrive?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Pipedrive in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.