Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Zendesk Sell

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-zendesk-sell
Zendesk Sell
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Zendesk Sell API koppeling?

De Power BI Zendesk Sell connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Zendesk Sell API benaderd kan worden, kunnen verschillende Zendesk Sell rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Prestaties van het verkoopproces: Volg de voortgang van deals door de verschillende fasen van het verkoopproces. Identificeer knelpunten en optimaliseer de workflow voor een efficiëntere verkoopcyclus.

Dealanalyses: Analyseer individuele deals om inzicht te krijgen in succesfactoren en valkuilen. Dit helpt bij het verbeteren van de strategieën voor het sluiten van deals en het maximaliseren van de omzet.

Contactbeheer: Houd de interacties met leads en klanten bij, inclusief communicatiegeschiedenis en activiteiten. Dit helpt bij het opbouwen van sterke klantrelaties en het bieden van gepersonaliseerde verkoopbenaderingen.

Sales forecasting: Gebruik data uit het verleden om toekomstige verkoopresultaten te voorspellen. Sales forecasting in Zendesk Sell helpt bij het plannen van resources en het stellen van realistische doelen.

Lead- en dealbronnen: Analyseer waar leads vandaan komen en welke bronnen het meest effectief zijn bij het genereren van succesvolle deals. Dit helpt bij het optimaliseren van marketing- en acquisitiestrategieën.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Zendesk Sell, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Zendesk Sell

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Zendesk Sell:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Zendesk Sell
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  afdeling en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Zendesk Sell?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Zendesk Sell.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Zendesk Sell? ​

Power BI koppeling Zendesk Sell

Overweeg je om Power BI te integreren met Zendesk Sell? Met behulp van de Power BI API-koppeling is het eenvoudig om Zendesk Sell naadloos te verbinden met Power BI. De geautomatiseerde Power BI-connector legt moeiteloos verbindingen, waardoor alle gewenste gegevens uit jouw administraties beschikbaar zijn voor het ontwikkelen van boeiende rapportages en dashboards voor Zendesk Sell in Microsoft Power BI.

De Power BI Zendesk Sell API-koppeling zorgt ervoor dat alle benodigde gegevens uit alle administraties van Zendesk Sell beschikbaar zijn voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector gegevens ophalen uit je Zendesk Sell-administratie(s), waardoor je ze effectief kunt inzetten bij het creëren van jouw Zendesk Sell-rapportages en dashboards in Microsoft Power BI. Ontdek de kracht van naadloze integratie voor een verbeterde analyse en visualisatie van je Zendesk Sell-gegevens.

Wat kun je met Power BI en Zendesk Sell?​

Microsoft (Power BI) heeft meer dan 15 jaar de leiding op het gebied van Business Intelligence-tools. Met behulp van Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Zendesk Sell, moeiteloos worden geïntegreerd, waardoor het mogelijk is om in Microsoft Power BI uitgebreide rapportages en dashboards voor Zendesk Sell te ontwikkelen.

De Power BI Zendesk Sell API-koppeling legt volledig geautomatiseerd verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit Zendesk Sell. Via de Power BI API-koppeling worden deze gegevens op een duidelijke en gebruiksvriendelijke manier in een SQL-database geplaatst. Dit betekent dat er geen technische kennis vereist is om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Zendesk Sell en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Zendesk Sell?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Zendesk Sell in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.