Werken bij KPI Solutions

Power BI Franchise Dashboard

Werk datagedreven, en neem beslissingen op basis van actuele data

Snel inzicht in de prestaties van jouw keten

Hoe kan het Power BI Franchise Dashboard franchisers helpen?

Data-analyse is cruciaal voor franchisers omdat het inzicht geeft in de prestaties van de franchiseketen en de prestaties van eventuele franchisenemers. Met behulp van data-analyse kan niet alleen snel gerapporteerd worden aan stakeholders, maar kunnen franchisers ook:

Het Power BI Franchise Dashboard is een rapportage waarin onze specialisten de meest gebruikte analyses voor franchisers hebben samengevoegd tot één Power BI Dashboard. Hierdoor kun jij direct aan de slag met het analyseren van data en krijg je in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers, waardoor beslissingen beter genomen kunnen worden. 

Benchmarking in Power BI

In het Power BI Dashboard zitten verschillende benchmark analyses verwerkt, waarvoor we speciale, dynamische technieken gebruiken. Deze stellen je in staat om te vergelijken tussen verschillende units, peergroepen onderling, maar ook units ten opzichte van peergroepen. Deze analyses zijn opgebouwd vanuit zowel een finance– als salesperspectief met als uiteindelijke doel meer grip krijgen op de prestaties van je organisatie en individuele vestigingen. Hierdoor kun je betere prestaties bewerkstelligen, doordat je onder andere datagedreven beslissingen kunt nemen. 

Waarom een kant-en-klaar Power BI Dashboard?

Het koppelen van de databronnen, het opzetten van een datamodel in Power BI, het schrijven van de juiste (DAX) formules én het daadwerkelijk maken van het Power BI Dashboard door het visualiseren van de juiste visualisatie. Het ontwikkelen van een goed Power BI Dashboard vergt veel tijd en expertise. Om verschillende organisaties, van MKB tot Corporate, een goede start te geven in de wereld van Business Intelligence, en in het bijzonder Power BI, hebben we verschillende kant-en-klare Power BI dashboards ontwikkeld. Deze Power BI dashboards zijn ieder voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI, en bevatten interactieve en duidelijke visualisaties welke direct inzicht geven in de belangrijkste KPI’s. Door het gebruik van deze kant-en-klare Power BI dashboards ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande rapportage. 

 

Bekijk ons Franchise Dashboard

Previous slide
Next slide

Wil je het volledige Power BI Franchise Dashboard uitproberen? Vraag dan hieronder jouw proefperiode aan. 

Hoe kun je gebruik maken van het Power BI Franchise Dashboard?

Er zijn diverse mogelijkheden om het Power BI Franchise Dashboard af te nemen. Het kostenplaatje welke hieraan verbonden zit varieert, afhankelijk van jullie keuze. We hebben de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet:

 • Het Power BI Franchise Dashboard in abonnementsvorm
  Het Power BI Dashboard kan in abonnementsvorm afgenomen worden. Dit betekent dat je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van het Power BI Franchise Dashboard. Het Power BI Dashboard kun je vervolgens in de online omgeving van Power BI gebruiken, en delen met belanghebbenden. Naar wens kunnen onze BI-specialisten aanvullende analyses toevoegen, of wijzigingen aanbrengen in het dashboard. Je kunt bij een abonnement zelf géén wijzigingen doorvoeren.
 • Het Power BI Dashboard overnemen
  Wil je Business Intelligence, en Power BI in het bijzonder, verder uitrollen binnen de organisatie? Dan kun je middels dit kant-en-klare dashboard een goede fundering neerzetten voor de verdere uitrol hiervan. Door het dashboard over te nemen wordt je eigenaar van de rapportage, waarna je het dashboard volledig naar wens kunt aanpassen en/of uitbouwen. Je kunt visualisaties toevoegen, aanpassen, de huisstijl veranderen enzovoorts. Uiteraard kunnen onze BI-specialisten je ook verder ondersteunen bij het verder realiseren van jullie BI wensen. 

  Verder praten over de kosten van ons Power BI Franchise Dashboard, en de oplossing welke het beste bij jullie organisatie past? Plan dan vrijblijvend een online kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 
Voordelen van het Power BI Franchise Dashboard

Microsoft integratie

Het Power BI Dashboardkan perfect geïntegreerd worden in een Microsoft omgeving, zoals Microsoft Teams en SharePoint

Schaal- en betaalbaar

Het Power BI Dashboard is perfect voor zowel het MKB als voor Corporate organisaties, en kan makkelijk meegroeien.

Deel met belanghebbenden

Het dashboard kan in Power BI service, de online omgeving van Power BI, eenvoudig gedeeld worden met belanghebbenden.

Direct analyseren

Doordat de belangrijkste rapportages voor je zijn uitgewerkt, kun je direct aan de slag met het analyseren.

In house development

Onze developers en BI-specialisten zorgen ervoor dat onze Power BI dashboards altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI bevatten.

Volledig aanpasbaar

Het dashboard kan altijd naar wens worden aangepast, door bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe analyses en het toepassen van jullie huisstijl.

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.