Werken bij KPI Solutions

Power BI Franchise rapportage

Werk datagedreven, en neem beslissingen op basis van actuele data

Snel inzicht in de prestaties van jouw keten

Hoe kan Power BI franchisers helpen?

Data-analyse is cruciaal voor franchisers omdat het inzicht geeft in de prestaties van de franchiseketen en de prestaties van eventuele franchisenemers. Met behulp van data-analyse kan niet alleen snel gerapporteerd worden aan stakeholders, maar kunnen franchisers ook:

 • Gebruik maken van benchmarking: door data van verschillende franchisers inzichtelijk te maken, kan data van franchisenemers vergeleken worden, waardoor verbeteringen per franchisenemer inzichtelijk worden. Deze analyse kan helpen bij het verbeteren van de prestaties, maar ook bij de training & ondersteuning van (nieuwe) franchisenemers;
 • Prestaties monitoren: door gegevens te verzamelen en te analyseren over verkoop, kosten, klanttevredenheid en andere indicatoren kunnen franchisers de prestaties van hun keten bewaken en ingrijpen wanneer nodig;
 • Strategieën verbeteren: door meer grip op de data ontstaan (nieuwe) inzichten die kunnen bijdragen aan het nemen van strategische bedrijfsbeslissingen;
 • Datagedreven beslissingen maken: door de vele inzichten kunnen franchisers datagedreven beslissingen nemen, welke kunnen bijdragen aan hun groei en het verbeteren van prestaties. 

De Power BI franchise rapportage is een rapportage waarin onze specialisten de meest gebruikte analyses voor franchisers hebben samengevoegd tot één Power BI rapportage. Hierdoor kun jij direct aan de slag met het analyseren van data en krijg je in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers, waardoor beslissingen beter genomen kunnen worden. 

Benchmarking in Power BI

In de Power BI rapportage zitten verschillende benchmark analyses verwerkt, waarvoor we speciale, dynamische technieken gebruiken. Deze stellen je in staat om te vergelijken tussen verschillende units, peergroepen onderling, maar ook units ten opzichte van peergroepen. Deze analyses zijn opgebouwd vanuit zowel een finance- als salesperspectief met als uiteindelijke doel meer grip krijgen op de prestaties van je organisatie en individuele vestigingen. Hierdoor kun je betere prestaties bewerkstelligen, doordat je onder andere datagedreven beslissingen kunt nemen. 

Waarom een kant-en-klare Power BI rapportage?

Het koppelen van de databronnen, het opzetten van een datamodel in Power BI, het schrijven van de juiste (DAX) formules én het daadwerkelijk maken van de Power BI rapportage door het visualiseren van de juiste visualisatie. Het ontwikkelen van een goede Power BI rapportage vergt veel tijd en expertise. Om verschillende organisaties, van MKB tot Corporate, een goede start te geven in de wereld van Business Intelligence, en in het bijzonder Power BI, hebben we verschillende kant-en-klare Power BI rapportages ontwikkeld. Deze Power BI rapportages zijn ieder voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI, en bevatten interactieve en duidelijke visualisaties welke direct inzicht geven in de belangrijkste KPI’s. Door het gebruik van deze kant-en-klare Power BI rapportages ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande rapportage. 

 

Impressie franchise rapportage

Previous
Next

Wil je de volledige franchise Power BI rapportage uitproberen? Start dan direct jouw 30-daagse gratis proefperiode.

Hoe kun je gebruik maken van de franchise rapportage?

Er zijn diverse mogelijkheden om de Power BI franchise  rapportage af te nemen. Het kostenplaatje welke hieraan verbonden zit varieert, afhankelijk van jullie keuze. We hebben de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet:

 • De Power BI rapportage in abonnementsvorm
  De Power BI rapportage kan in abonnementsvorm afgenomen worden. Dit betekent dat je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de franchise Power BI rapportage. De Power BI rapportage kun je vervolgens in de online omgeving van Power BI gebruiken, en delen met belanghebbenden. Naar wens kunnen onze BI-specialisten aanvullende analyses toevoegen, of wijzigingen aanbrengen in de rapportage. Je kunt bij een abonnement zelf géén wijzigingen doorvoeren.

 • De Power BI rapportage overnemen
  Wil je Business Intelligence, en Power BI in het bijzonder, verder uitrollen binnen de organisatie? Dan kun je middels deze kant-en-klare rapportage een goede fundering neerzetten voor de verdere uitrol hiervan. Door de rapportage over te nemen wordt je eigenaar van de rapportage, waarna je de rapportage volledig naar wens kunt aanpassen en/of uitbouwen. Je kunt visualisaties toevoegen, aanpassen, de huisstijl veranderen enzovoorts. Uiteraard kunnen onze BI-specialisten je ook verder ondersteunen bij het verder realiseren van jullie BI wensen. 

  Verder praten over de kosten van onze Power BI franchise rapportage, en de oplossing welke het beste bij jullie organisatie past? Plan dan vrijblijvend een
  online kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 
Voordelen van de Power BI franchise rapportage

Microsoft integratie

De Power BI rapportage kan perfect geïntegreerd worden in een Microsoft omgeving, zoals Microsoft Teams en SharePoint

Schaal- en betaalbaar

De Power BI rapportage is perfect voor zowel het MKB als voor Corporate organisaties, en kan makkelijk meegroeien.

Deel met belanghebbenden

De rapportage kan in Power BI service, de online omgeving van Power BI, eenvoudig gedeeld worden met belanghebbenden.

Direct analyseren

Doordat de belangrijkste financiële rapportages voor je zijn uitgewerkt, kun je direct aan de slag met het analyseren.

In house development

Onze developers en BI-specialisten zorgen ervoor dat onze Power BI rapportages altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI bevatten.

Volledig aanpasbaar

De rapportage kan altijd naar wens worden aangepast, door bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe analyses en het toepassen van jullie huisstijl.

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.