Starten met Power BI API koppeling voor Astrata FleetVisor

Opstarten van de API koppeling

Nadat je een kennismaking hebt aangevraagd kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-astrata-fleetvisor
Astrata FleetVisor
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Astrata FleetVisor API koppeling?

De Power BI Astrata FleetVisor connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Astrata FleetVisor API benaderd kan worden, kunnen verschillende Astrata FleetVisor rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Brandstofverbruik en kostenbeheer: Monitoring van brandstofverbruik en kosten per voertuig. Identificatie van inefficiënties en mogelijkheden voor kostenbesparing.

Rijgedrag en veiligheid: Beoordeling van het rijgedrag van bestuurders, inclusief snelheid, remgedrag en bochtenwerk. Implementatie van maatregelen ter verbetering van de veiligheid en brandstofefficiëntie.

Tijdsregistratie en planning: Registratie van werktijden en activiteiten van voertuigen. Optimalisatie van planning en inzet van middelen.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Astrata FleetVisor, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Astrata FleetVisor

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Astrata FleetVisor:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Astrata FleetVisor
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

Op aanvraag

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Astrata FleetVisor?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Astrata FleetVisor.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Astrata FleetVisor? ​

Power BI koppeling Astrata FleetVisor

Overweeg je de integratie van Power BI met Astrata FleetVisor? Via de krachtige Power BI API-koppeling is het naadloos verbinden van Astrata FleetVisor met Power BI binnen handbereik. De geautomatiseerde koppeling door de Power BI-connector opent de deur naar een gestroomlijnde verwerking van alle relevante gegevens uit jouw administratie(s), specifiek ontworpen voor de ontwikkeling van robuuste rapportages en dashboards voor Astrata FleetVisor binnen het Microsoft Power BI-ecosysteem.

De Power BI Astrata FleetVisor API-koppeling waarborgt een volledig geautomatiseerde connectie met alle gewenste administraties en data vanuit Astrata FleetVisor. Deze geavanceerde API-verbinding structureert de data in een heldere en gebruiksvriendelijke opmaak binnen een SQL-database. Dit betekent dat er geen uitgebreide technische expertise vereist is om te starten met de Power BI API-koppeling voor Astrata FleetVisor. Het ontwikkelen van rapportages en dashboards binnen Microsoft Power BI wordt daarmee niet alleen toegankelijk, maar ook zeer efficiënt. Als specialist in dit domein begrijpen wij de waarde van naadloze integratie en optimaal gebruik van data voor gedegen rapportage en besluitvorming binnen de context van Astrata FleetVisor.

Wat kun je met Power BI en Astrata FleetVisor?​

Microsoft, met Power BI als vooraanstaand platform voor Business Intelligence gedurende meer dan 15 jaar, biedt een leidende positie op het gebied van analysetools. Power BI faciliteert de moeiteloze integratie van diverse gegevensbronnen, waaronder Astrata FleetVisor. Hierdoor krijg je binnen Microsoft Power BI de mogelijkheid om uitgebreide rapportages en dashboards voor Astrata FleetVisor te ontwikkelen.

Met de Power BI Astrata FleetVisor API-koppeling wordt op volledig geautomatiseerde wijze een verbinding gemaakt met alle gewenste administraties en data vanuit Astrata FleetVisor. Deze krachtige API-koppeling structureert de data op heldere wijze in een SQL-database via duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Dit betekent dat er geen specifieke technische kennis vereist is om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Astrata FleetVisor en het creëren van rapportages en dashboards. De focus ligt op toegankelijkheid en efficiëntie, zodat je als gebruiker zonder hindernissen waardevolle inzichten kunt ontsluiten uit de gegevens van Astrata FleetVisor.

Aan de slag met Power BI en Astrata FleetVisor?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Astrata FleetVisor in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.