Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Axerrio

Opstarten van de API koppeling

Nadat je een kennismaking hebt aangevraagd kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-axerrio
Axerrio
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Axerrio API koppeling?

De Power BI Axerrio connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Axerrio API benaderd kan worden, kunnen verschillende Axerrio rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Financiële inzichten: Het platform geeft een gedetailleerd overzicht van financiële transacties en boekhoudkundige gegevens. Gebruikers kunnen eenvoudig inkomsten, uitgaven en winstgevendheid analyseren, inclusief een holistische weergave met balans en resultatenrekening.

Operationele efficiëntie: Axerrio Software biedt prestatie-indicatoren voor bedrijfsprocessen en workflows, waardoor gebruikers de doorlooptijd van taken en projecten kunnen analyseren. Dit ondersteunt ook bij het identificeren van optimalisatiemogelijkheden in operationele processen.

Projectmanagement: Het platform faciliteert voortgangs- en budgetbewaking van lopende projecten, evenals resourceplanning en urenregistratie voor projectteams. Hierdoor krijgen gebruikers inzicht in projectkosten en winstgevendheid.

HRM (Human Resource Management): Axerrio Software biedt een overzicht van personeelsgegevens, inclusief salarisadministratie, en levert prestatie-indicatoren zoals verlof- en ziekteverzuimstatistieken. Daarnaast is er analyse van personeelsontwikkeling en training.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Axerrio, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Axerrio

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Axerrio:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Axerrio
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Axerrio?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Axerrio.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Axerrio? ​

Power BI koppeling Axerrio

Wens je Power BI te integreren met Axerrio? Middels de Power BI API-koppeling maak je eenvoudig verbinding tussen Axerrio en Power BI. Dankzij de geautomatiseerde Power BI-connector haal je moeiteloos alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) voor het creëren van krachtige Power BI-rapportages en dashboards.

De Power BI Axerrio API-koppeling garandeert het gebruik van alle gewenste data uit verschillende administraties binnen Axerrio voor diverse rapportagedoeleinden. Hiermee kan de Power BI-connector gegevens ophalen vanuit Axerrio-administraties, wat jou in staat stelt om deze te benutten in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van doeltreffende rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Axerrio?​

Met meer dan 15 jaar ervaring is Microsoft Power BI een toonaangevende Business Intelligence tool. De integratie van Power BI met Axerrio biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om eenvoudig rapportages en dashboards te ontwikkelen. Dankzij de geautomatiseerde Power BI Axerrio API-koppeling is de verbinding met alle gewenste administraties en data moeiteloos. De gegenereerde gegevens worden efficiënt opgeslagen in een SQL-database met duidelijke tabellen, waardoor technische expertise niet vereist is. Deze integratie opent de deur naar uitgebreide rapportagemogelijkheden en interactieve dashboards, waarmee gebruikers snel en efficiënt inzichten kunnen verkrijgen in financiën, operationele efficiëntie en meer.

Aan de slag met Power BI en Axerrio?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Axerrio in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.