Werken bij KPI Solutions

API koppeling Microsoft Dynamics Business Central (Navision)

Starten met de API koppeling voor Microsoft Dynamics Business Central (Navision)

De API koppeling opzetten

Na het aanvragen van een kennismaking staat één van onze BI-specialisten klaar bij het opzetten van de API koppeling.

Dashboards en rapportages

Wanneer de API koppeling staat, kun je beginnen met het ontwikkelen van dashboards en rapportages in Power NI. Om het je hierin te ondersteunen bieden we ook standaard Power BI dashboards aan zodat je sneller en eenvoudig aan de slag kunt.

Datagedreven besluitvorming

Na het vormgeven van de gewenste Power BI-rapportages en dashboards, ben je gereed om je data te analyseren en beslissingen te nemen op basis van actuele gegevens.

Vanaf

50,-

Per maand

Wat zijn de mogelijkheden met de API koppeling voor Power BI Microsoft Dynamics Business Central (Navision)?

De Power BI-connector voor Microsoft Dynamics Business Central (Navision) opent een scala aan mogelijkheden. Door toegang te verkrijgen tot alle gewenste data via de Microsoft Dynamics Business Central (Navision) API, kunnen diverse rapportages en dashboards voor Microsoft Dynamics Business Central (Navision) worden ontwikkeld, inclusief verschillende analyses.

Naast het feit dat de Power BI-connector een verbinding kan maken met alleen Microsoft Dynamics Business Central (Navision), is het tevens mogelijk om meerdere databronnen te integreren in één datawarehouse. Hierdoor kun je verschillende databronnen combineren en data tegenover elkaar zetten. Dit resulteert in nieuwe inzichten in jouw data, die je afzonderlijk uit de verschillende pakketten niet zou verkrijgen. Ontdek hier alle beschikbare databronnen die je kunt koppelen.

Power BI dashboards voor Microsoft Dynamics Business Central (Navision)

Van ruwe data naar waardevolle inzichten in een mum van tijd. Met behulp van onze direct bruikbare Power BI dashboards en rapportages, kun je snel starten met de analyse van jouw gegevens. Dit geeft je onmiddellijk inzicht in de belangrijkste KPI’s waarmee je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Microsoft Dynamics Business Central (Navision):

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Microsoft Dynamics Business Central (Navision)?​

Benaderbare data

De Power BI API koppeling automatiseert het inrichten van alle data in een database. Vanuit Power BI is deze database eenvoudig toegankelijk, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van rapporten en dashboards.

Standaard dashboards en rapportages

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Een Power BI-connector kan niet alleen de verbinding tussen jouw databronnen maken, maar ook de koppeling tussen andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je verschillende datasets tegenover elkaar zetten en nieuwe inzichten creëren.

 

Meerdere analysemogelijkheden

Doordat de data uit alle gewenste systemen van jouw organisatie gehaald kan worden, zorgt dit ervoor dat je veel verschillende analyses kan maken. Denk hierbij aan het consolideren van je verschillende bedrijfsadministraties, concurrentieanalyses en voorspellende analyses.

 

Actuele data

Zorg ervoor dat je altijd naar de meest actuele data van je organisatie kijkt, zodat je eerder kan anticiperen op veranderingen in de markt. De Power BI connector kan meerdere keren per dag data vernieuwen.

 

Geschikt voor ieder apparaat

Nu we veel remote werken is het van belang om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat.  Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Microsoft Dynamics Business Central (Navision)

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Microsoft Dynamics Business Central (Navision)? ​

Koppeling met Microsoft Dynamics Business Central (Navision)

Met de API koppeling kun je eenvoudig Microsoft Dynamics Business Central (Navision) verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Microsoft Dynamics Business Central (Navision) Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Microsoft Dynamics Business Central (Navision) API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens uit dit systeem gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan je de data gebruiken bij het ontwikkelen van jouw Microsoft Dynamics Business Central (Navision) rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Microsoft Dynamics Business Central (Navision)?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar marktleider op het gebied van Business Intelligence-tools. Met Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Microsoft Dynamics Business Central (Navision), worden geïntegreerd.

De Power BI Microsoft Dynamics Business Central (Navision) API-koppeling legt volledig geautomatiseerd verbinding met alle benodigde administraties en data vanuit Microsoft Dynamics Business Central (Navision). De Power BI API-koppeling plaatst deze data in een datawarehouse in de vorm van duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Microsoft Dynamics Business Central (Navision) en het creëren van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Microsoft Dynamics Business Central (Navision)?

Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Microsoft Dynamics Business Central (Navision) in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze BI-specialisten. ​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.