Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Teamleader Focus

Begin van de proefperiode

Als eerst vraag je de proefperiode aan van de koppeling zodat je vervolgens de instructies kan ontvangen voor het opstarten van de koppeling. Onze BI-specialisten bieden je waar nodig ondersteuning bij het maken van de koppeling.

Starten met Power BI

Wanneer de koppeling is klaargezet kan de ontwikkeling van de Power BI dashboards beginnen. Hierbij kun je ervoor kiezen om deze zelf te ontwikkelen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Datagedreven besluitvorming

Nadat de gewenste Power BI dashboards zijn ontwikkeld is het van belang dat de data geanalyseerd wordt en je bedrijfsbeslissingen kan doen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Teamleader-Focus
Teamleader Focus
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Teamleader Focus API koppeling?

De Power BI Teamleader Focus connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Teamleader Focus API benaderd kan worden, kunnen verschillende Teamleader Focus rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

 • Klantrelatiebeheer (CRM): Inzicht in klantinteracties, communicatiegeschiedenis en klantbehoeften.
 • Projectmanagement: Overzicht van projectstatus, toegewezen taken, teamproductiviteit en projectkosten.
 • Facturering en financieel beheer: Inzicht in uitstaande facturen, betalingsstatus, financiële rapportage en winst- en verliesoverzichten.
 • Tijdregistratie: Analyse van de tijd die aan verschillende taken en projecten wordt besteed.
 • Teamproductiviteit: Monitoring van de prestaties van individuele teamleden en teams, inclusief voltooide taken, projectdeelname en efficiëntie.
 • Workflow Automatisering: Inzicht in geautomatiseerde workflows en processen, waardoor repetitieve taken worden verminderd en de efficiëntie wordt verhoogd.
 • Naleving en Beveiliging: Monitoring van nalevingsvereisten en beveiligingsmaatregelen binnen de software om te zorgen voor de bescherming van gevoelige gegevens.

Koppel meerdere softwarepakketten naar Power BI zodat je al je bedrijfsdata tegenover elkaar kan zetten. Creëer hiermee nieuwe inzichten die je afzonderlijk niet uit de pakketten had gehaald. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Teamleader Focus

Transformeer ruwe data snel naar waardevolle inzichten met onze standaard Power BI dashboards en rapportages. Begin direct met het analyseren van jouw data en verkrijg waardevolle inzichten uit je data waar je op kunt sturen.

Dashboards beschikbaar voor Teamleader Focus:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Teamleader Focus
opstarten

25,-

Per maand

Meer dan één  afdeling en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Teamleader Focus?​

Toegankelijke gegevens

Via de Power BI API koppeling wordt alle data geautomatiseerd geprepareerd en opgeslagen in een database. Vanuit Power BI is eenvoudige toegang tot deze database mogelijk, waardoor je direct aan de slag kunt met het creëren van rapportages en dashboards.

Standaard dashboards en rapportages

Onze BI-specialisten hebben verschillende dashboards ontwikkeld zodat je snel bruikbare en waardevolle inzichten kunt halen uit Power BI. Dit bespaart tijd en zo hoef je geen aangepast dashboard te laten bouwen. De dashboards zijn volledig geoptimaliseerd voor de bijbehorende branche.

Databronnen consolideren​

Naast het verbinden van jouw databron(nen) kan de Power BI connector via de API koppeling ook integraties tot stand brengen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je data vergelijken en nieuwe inzichten genereren.

Diverse analysemogelijkheden​

Aangezien de Power BI-connector toegang biedt tot alle gewenste gegevens, heb je de mogelijkheid om diverse analyses uit te voeren. Voor Teamleader Focus kun je denken aan analyses in klantgedrag, verkoopprestaties en ook voorspellende analyses.

Actuele gegevens

Het actueel houden van gegevens is cruciaal voor effectief organisatiemanagement. Daarom garandeert de Power BI connector dat je constant toegang hebt tot de meest recente gegevens van jouw organisatie. Met de mogelijkheid om de data meerdere keren per dag te vernieuwen, beschik je altijd over up-to-date cijfers.

Geschikt voor ieder apparaat

We zijn steeds meer remote aan het werken. Daarom is het van essentieel belang om altijd en overal toegang te hebben tot bedrijfsdata. Met Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op elk gewenst apparaat.

Power BI koppelen aan Teamleader Focus.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Teamleader Focus? ​

Power BI koppeling Teamleader Focus

Wil je Power BI integreren met Teamleader Focus? Maak eenvoudig een verbinding tussen Teamleader Focus en Power BI via de Power BI API koppeling. Dankzij de geautomatiseerde Power BI connector kun je alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) moeiteloos gebruiken om Power BI rapportages en dashboards voor Teamleader Focus te ontwikkelen.

Met de Power BI Teamleader Focus API koppeling worden alle gewenste gegevens uit alle Teamleader Focus administratie beschikbaar voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI connector data ophalen uit jouw Teamleader Focus administratie, waardoor je deze kunt benutten in Microsoft Power BI voor de ontwikkeling van jouw Teamleader Focus dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en Teamleader Focus?​

Al meer dan 15 jaar staat Microsoft Power BI aan de top als het gaat om Business Intelligence-tools. Met Power BI kun je moeiteloos diverse gegevensbronnen, waaronder Teamleader Focus, integreren. Hierdoor hebben gebruikers in Microsoft Power BI de mogelijkheid om zonder problemen rapporten en dashboards samen te stellen op basis van gegevens uit Teamleader Focus.

De Power BI Teamleader Focus API koppeling automatiseert het proces van het verbinden met alle gewenste administraties en het ophalen van gegevens uit Teamleader Focus. Deze API koppeling zorgt ervoor dat de gegevens overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk worden opgeslagen in een SQL-database, gepresenteerd in heldere tabellen. Hierdoor is het niet nodig om technische kennis te hebben om te beginnen met de Power BI API koppeling voor Teamleader Focus en het ontwikkelen van aansprekende dashboards en rapportages

Aan de slag met Power BI en Teamleader Focus?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze BI-specialisten en ontdek de talloze mogelijkheden met de koppeling tussen Teamleader Focus en Power BI.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.