Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Beginnen met de Power BI API koppeling voor Exact Globe

API koppeling opstarten

Als de aanvraag met één van onze BI-specialisten is gedaan dan gaan zij je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Beginnen met Power BI

Nu kun je starten met het ontwikkelen van de gewenste rapportages en dashboards. We bieden ook standaard Power BI dashboards aan. Dit zijn templates die al klaar staan zodat je gelijk snel en eenvoudig je data visueel hebt.

Analyseren van je data

Als je Power BI rapportage en dashboard staat, dan kun je aan de slag met het analyseren van de data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-exact-globe
Exact Globe
Power BI API koppeling

Wat kun je met de Power BI Exact Globe API koppeling?

Om gegevens van Exact Globe naar Power BI te koppelen speelt de API koppeling een belangrijke rol. Deze koppeling biedt meerdere functionaliteiten aan:

Rapportages en analyses: alle gegevens uit Exact Globe worden geïntegreerd zodat ze naadloos in Power BI rapportages gezet kunnen worden. Denk hierbij aan voorraad-verkoop- en financiële rapportages.

Rechtstreekse datakoppeling: doordat de koppeling is geautomatiseerd heb je altijd actuele data zodat je tijdig kan reageren op mogelijke veranderingen.

Koppeling met meerdere databronnen: importeer de data uit Exact Globe naar Power BI en doe dit vervolgens met meer databronnen van je organisatie, zodat je data tegenover elkaar kan zetten en nieuwe inzichten kan creëren.

Naast de koppeling van Power BI met alléén Exact Globe, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in een datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Creëer hiermee nieuwe inzichten uit je data. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Exact Globe

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze standaard Power BI  dashboards kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Exact Globe:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Exact Globe
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

Op aanvraag

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Exact Globe?​

Toegankelijke gegevens

De API koppeling zorgt ervoor dat al je gegevens geautomatiseerd klaarstaan in een database. Dit zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Gestandaardiseerde dashboards

Onze standaard dashboards zijn snel bruikbaar en bieden gelijk bruikbare inzichten. Bespaar hiermee tijd omdat je hiermee niet zelf een rapportage hoeft te bouwen. Deze dashboards zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken datagedreven beslissingen maken snel en efficiënt.

Databronnen consolideren​

Koppel meerdere softwarepakketten van jouw organisatie met een API koppeling en zorg ervoor dat je data tegenover elkaar kan zetten en nieuwe inzichten kunt analyseren.

Analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan samenbrengen, is het mogelijk om verschillende analyses te maken. Bijvoorbeeld het samenvoegen van administraties, het toepassen van benchmarking en voorspellende analyses. ​

Altijd actuele data

Beschik altijd over real-time data met de geautomatiseerde koppeling voor Exact Globe.  De Power BI koppeling kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele gegevens.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken is niet meer weg te denken uit ons werk. Met Power BI heb je overal toegang tot jouw rapportages en dashboards op elk gewenst apparaat. Kies uit een desktop, tablet, smartphone en smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Exact Globe.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Exact Globe? ​

Koppeling met Exact Globe

Met onze API koppeling kun je eenvoudig Exact Globe verbinden met Power BI. Doordat de Power BI koppeling geautomatiseerd werkt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Exact Globe Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Exact Globe API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Exact Globe gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Exact Globe administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Exact Globe rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Exact Globe?​

Microsoft Power BI is een Business Intelligence tool. Met Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Exact Globe, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI  rapportages en dashboards gebouwd worden met dat uit Exact Globe.

De Power BI Exact Globe API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Exact Globe. De Power BI API koppeling zet deze data in een datawarehouse door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Onze Power BI consultants ondersteunen met het maken van de eerste stappen waardoor er geen technische kennis nodig is om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Exact Globe, en uiteindelijk het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI en Exact Globe?

​Plan een kennismaking in met onze BI-specialisten. Zij bieden ondersteuning bij de eerste stappen van het proces om Power BI te combineren met Exact Globe.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.