Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Exact Synergy

Opstarten van de API koppeling

Nadat je een kennismaking hebt aangevraagd kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling is aangevraagd en klaargezet kunnen we beginnen met het ontwikkelen van de juiste dashboards en rapportages. Hiervoor heb je keuze om deze zelf te ontwikkelen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Als de juiste dashboards en rapportages zijn ontwikkeld met de data uit Exact Synergy, kun je beginnen met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-exact-synergy
Exact Synergy
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Exact Synergy API koppeling?

Een API-koppeling tussen Exact Synergy en Power BI opent verschillende mogelijkheden voor het integreren van gegevens en het uitvoeren van analyses:

 • Gegevensextractie: Via de koppeling met Exact Synergy kunnen gegevens geëxtraheerd worden, zoals financiële gegevens, HR-gegevens, projectinformatie en nog veel meer.
 • Financiële analyses: Zet je financiële gegevens uit Exact Synergy over naar Power BI en maak nieuwe analyses voor bijvoorbeeld inkomsten en uitgaven, winst- en verliesrekening en balansen.
 • HR-analyses: Maak een dashboard met al je belangrijkste HR-gegevens voor uitgebreide analyses.
 • Projectbeheer: Gebruik de gegevens uit Exact Synergy voor gedetailleerde analyses van projecten, inclusief projectvoortgang, resourcegebruik, budgetten en nog veel meer.
 • Klantrelatiebeheer (CRM): Integreer je CRM-gegevens naar Power BI en maak analyses van belangrijke klantgegevens in relatie met verkoop en creëer nieuwe inzichten.
 • Operationele efficiëntie: Monitor en analyseer operationele gegevens om de efficiëntie van bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Exact Synergy, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Exact Synergy

Gemakkelijk van ruwe data naar waardevolle inzichten in een handomdraai. Met behulp van onze vooraf ontwikkelde Power BI dashboards en rapportages kun je snel aan de slag met de analyse van jouw data. Dit biedt direct inzicht in de belangrijkste gegevens uit Exact Synergy.

Ontdek de beschikbare dashboards voor Exact Synergy:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Exact Synergy
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Exact Synergy?​

Benaderbare data

De Power BI API koppeling automatiseert het proces van het gereedmaken van alle gegevens, zodat deze automatisch worden opgeslagen in een database. Vanuit Power BI is deze database eenvoudig toegankelijk, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van dashboards en rapportages.

Snel bruikbare dashboards

Onze direct inzetbare standaard dashboards en rapportages bieden snel toegang tot waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en verstrekken waardevolle informatie over de belangrijkste bedrijfsgegevens, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken datagedreven besluitvorming gemakkelijker.

Databronnen integreren​

In aanvulling op het verbinden van de Power BI connector met jouw databron(nen), faciliteert de API-koppeling ook verbindingen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en innovatieve inzichten ontwikkelen.

Talloze analysemogelijkheden​

Aangezien de Power BI connector toegang heeft tot alle benodigde gegevens, biedt dit de ruimte voor talloze analysemogelijkheden. De koppeling met Exact Synergy maakt het bijvoorbeeld mogelijk om financiële-, HR- en projectanalyses te maken.

Actuele data

Het is essentieel om actuele data te hebben bij het leiden van je organisatie. Om deze reden waarborgt de Power BI connector dat je altijd toegang hebt tot de meest recente data van jouw organisatie. Deze connector kan de data zelfs meerdere keren per dag vernieuwen, waardoor je continu beschikt over up-to-date cijfers.

Beschikbaar op ieder apparaat

Remote werken wordt steeds prominenter. Daarom is het cruciaal om altijd toegang te hebben tot belangrijke bedrijfsgegevens. Met Power BI kun je jouw dashboards en rapportages bekijken op elk gewenst apparaat, variërend van desktops tot tablets, en van smartphones tot smartwatches. Zo behoud je altijd en overal inzicht.

Power BI koppelen aan Exact Synergy

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Exact Synergy? ​

Power BI koppeling Exact Synergy

Overweeg je Power BI te integreren met Exact Synergy? Maak moeiteloos een verbinding tussen Exact Synergy en Power BI via de Power BI API-koppeling. Dankzij de geautomatiseerde koppeling van de Power BI connector kunnen alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) worden gebruikt voor het ontwikkelen van Exact Synergy Power BI dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

Met de Power BI Exact Synergy API-koppeling worden alle gewenste gegevens uit alle Exact Synergy-administraties beschikbaar voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI connector data ophalen uit jouw Exact Synergy-administratie(s), waardoor je deze direct kunt gebruiken in Microsoft Power BI voor het ontwikkelen van jouw Exact Synergy dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en Exact Synergy?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan de top als het gaat om Business Intelligence tools. Met behulp van Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Exact Synergy, naadloos worden geïntegreerd. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI rapporten en dashboards worden ontwikkeld op basis van Exact Synergy gegevens.

De Power BI Exact Synergy API koppeling legt volledig geautomatiseerd verbindingen met alle gewenste administraties en gegevens vanuit Exact Synergy. Deze API koppeling organiseert deze gegevens in een SQL-database met behulp van duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Exact Synergy en het ontwikkelen van rapporten en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Exact Synergy?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze BI-specialisten en ontdek de mogelijkheden met de koppeling tussen Power BI en Exact Synergy.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.