Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Exact Multivers Power BI API koppeling

Start van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode van de API koppeling met Power BI ontvang je instructies voor de activering van de koppeling. Bij vragen of ondersteuning staan onze BI-specialisten klaar om je te assisteren bij het maken van de koppeling.

Beginnen met Power BI

Wanneer de koppeling met Power BI succesvol is afgerond, begint het het creëren van de gewenste rapportages en dashboards voor jouw organisatie. We bieden ook standaard Power BI dashboards aan die op een snelle manier je data visueel maken.

Werken met data

Als de gewenste Power BI rapportages en dashboards staan, wordt het mogelijk om gerichtere keuzes te maken op basis van de actuele data uit je nieuwe rapportages en dashboards. Dit maakt datagedreven werken weer mogelijk.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-exact-multiverse
Exact Multivers
Power BI API koppeling

Wat is er mogelijk met de Exact Multivers Power BI API koppeling?

De Power BI Exact Multivers API koppeling biedt ontzettend veel mogelijkheden. Ontdek hieronder wat er mogelijk is:

Data integratie: het overzetten van de data uit Exact Multivers naar Power BI om het daar vervolgens visueel te maken.

Bedrijfsbrede visualisatie: maak op meerdere niveaus bedrijfsgegevens visueel. Denk hierbij aan voorraad- of klantrelatiebeheer.

Budgettering en Forecasting: integratie mogelijkheden van budgetgegevens en de voorspellende capaciteiten van Power BI zorgen ervoor dat je beter kan inspelen op toekomstige gebeurtenissen.

Automatisering van processen: automatiseer gegevensvernieuwing zodat je rapportages altijd up-to-date is en processen gestroomlijnd door kunnen gaan.

Het is mogelijk om naast de koppeling met Exact Multivers ook andere databronnen te koppelen. Deze data wordt allemaal verzameld in één datawarehouse. Dit zorgt ervoor dat je data tegenover elkaar kunt zetten. Zo kun je gegevens vanuit een andere invalshoek bekijken en creëer je nieuwe inzichten in jouw data. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Exact Multivers

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze standaard Power BI  dashboards kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je op kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Exact Multivers:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Exact Multivers
opstarten

15,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 30,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Exact Multivers?​

Toegangelijke data

De Power BI API koppeling automatiseert de integratie van je data en zet dit klaar in een database. Zo kun je in Power BI gemakkelijk aan de slag met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Eenvoudig en snel aan de slag

Onze standaard dashboards zijn snel te gebruiken en bieden waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je zelf aangepaste rapportages hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn gemaakt voor overzichtelijke visualisatie en maken datagedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen integreren​

Het is niet alleen mogelijk om de Power BI koppeling met Exact Multivers te doen, maar ook met andere softwarepakketten die gebruikt worden door jouw organisatie. Zo kan data tegenover elkaar gezet worden en mogelijk nieuwe inzichten gemaakt worden.

Talloze analysemogelijkheden​

Doordat data uit meerdere pakketten kan worden geïntegreerd kunnen er talloze analyses gemaakt worden. Neem bijvoorbeeld het samenvoegen van verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, voorspellende analyses en automatisering.

Actuele gegevens

Actuele gegevens zijn belangrijk binnen een organisatie. Power BI biedt een actueel overzicht van je data zodat je in één oogopslag kan zien of je actie moet ondernemen. De Power BI koppeling kan meerdere keren per dag de data verversen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Beschikbaar op ieder apparaat

Remote werken is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is belangrijk om daarom overal en altijd toegang te hebben tot je bedrijfsdata. Met Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op elk apparaat. Denk hierbij aan een desktop, smartphone, tablet of smartwatch.

Power BI koppelen aan Exact Multivers

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Exact Multivers? ​

Power BI Exact Multivers koppeling

De Power BI API koppeling maakt het eenvoudig om Exact Multivers te verbinden aan Power BI. Doordat de Power BI koppeling geautomatiseerd een verbinding maakt kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw databronnen gebruikt worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages en dashboards.

De Power BI Exact Multivers API koppeling kan niet alleen de data uit één databron halen maar uit meerdere. Dit zorgt ervoor dat je rapportages kan bouwen met data uit verschillende bronnen.

Wat kun je met Power BI en Exact Multivers?​

Met Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Exact Multivers , gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Exact Multivers rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Exact Multivers Power BI API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste data vanuit Exact Multivers. De Exact Multivers Power BI connector zet deze data in een het datawarehouse. Deze zorgt er weer voor dat de data wordt klaargezet  om vervolgens gemakkelijk aan de slag te kunnen gaan in Power BI. Onze Power BI consultants ondersteunen jullie gedurende dit volledige proces, waardoor er geen technische kennis nodig om de Power BI API koppeling met Exact Multivers te realiseren.

Beginnen met Power BI en Exact Multivers?

​Plan een kennismaking in met onze BI-specialisten. L:aat je data uit Exact Multivers visueel maken en begin met datagedreven werken​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.