Power BI API koppeling voor Twinfield

Starten met de Power BI API koppeling voor Twinfield

API koppeling klaarzetten

Nadat je de gratis proefperiode van de Wolter Kluwer Twinfield API koppeling voor Power BI hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Hierbij ondersteunen onze BI-specialisten waar nodig bij het maken van de koppeling.

Ontwikkeling in Power BI

Als de koppeling met Twinfield succesvol is afgerond kunnen we beginnen met het ontwikkelen van de Power BI dashboards en rapportages. Hierbij kun je kiezen of je zelf de rapportage bouwt of je kunt gebruikmaken van onze standaard Power BI dashboards en rapportages.

Analyseren van je data

Wanneer de gewenste Power BI dashboards en rapportages zijn ontwikkeld, is het van belang om de data uit je rapportage te analyseren. Zo kun je beslissingen maken op basis van de meeste actuele data en datagedreven te werk gaan.

Vanaf

15,-

Per maand

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Twinfield Boekhouden API koppeling?

De koppeling voor Twinfield van Wolter Kluwer biedt veel mogelijkheden als het gaat om boekhouden. Alle data uit dit systeem kan via de koppeling overgezet worden naar Power BI. Hier zijn diverse analyses in mogelijk:

Financiële rapportages: Creëer in Power BI financiële rapportages, zoals een liquiditeitsprognose, omzet vorig jaar vs. huidig jaar, winst- en verliesrekening, cashflow en nog veel meer. Bekijk hier de mogelijkheden van onze finance rapportage.

Aangepaste rapportages: Ontwikkel dashboards en rapportages gebaseerd op jouw behoeftes. Zo haal je het maximale uit je dashboards en maak je je werk efficiënter.

Sales- en inkoop analyses: Om de financiële rapportages goed te begrijpen is het ook van belang om de data over de verkoop en inkoop in Power BI te analyseren. Zo heb je al je data op één plek en kun je gegevens tegenover elkaar zetten.

Automatisering en voorspellingen: Gebruik de Power BI Twinfield API koppeling niet alleen voor het analyseren van je historische data, maar maak ook gebruik van de voorspellende eigenschappen van Power BI. Zo kun je gerichter beslissingen maken gebaseerd op eigen data.

Het is niet alleen mogelijk om Twinfield te koppelen naar een database. Koppel meerdere databronnen naar één datawarehouse en beheer je data op één plek. Zo kun je analyses maken met data uit verschillende pakketten en haal je nieuwe inzichten uit je bedrijfsdata.

Power BI dashboards voor Twinfield Boekhouden

Zet je data slim in en creëer inzichten die je bedrijf verder helpen. Met onze standaard dashboards kun je direct aan de slag met je data zonder dat je over de technische kennis hoeft te beschikken. Zo kun je direct bijsturen waar nodig en je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Beschikbare dashboards voor  Twinfield boekhouden van Wolter Kluwer:

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Twinfield Boekhouden?​

Toegang tot alle data

Alle data uit Twinfield wordt geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je gemakkelijke benaderen vanuit Power BI, zo kun je eenvoudig aan de slag met het bouwen van je dashboards en rapportages.

Power BI dashboards

Onze standaard dashboards en rapportages zijn speciaal geoptimaliseerd voor de juiste visualisatie. Zo gaat er geen tijd zitten in de ontwikkeling van de rapportages en levert dit direct informatie op waar je mee aan de slag kunt.  .

Softwarepakketten combineren

De Power BI koppeling kan niet alleen een koppeling maken met Twinfield, maar ook met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Zo kun je al je data benaderen vanuit één plek en bespaar je veel tijd.

Meerdere analysemogelijkheden

Doordat alle data van je organisatie met Power BI gekoppeld kan worden biedt dit je talloze analysemogelijkheden aan. Zo kun je meerdere administraties samenvoegen, voorspellende analyses doen en nog veel meer.

Gegevens altijd actueel

Het is belangrijk dat je data uit de dashboards altijd actueel is. De API koppeling met Twinfield maakt meerdere keren per dag een verversing van je data. Zo blijven je rapportages altijd up-to-date.

 

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken is tegenwoordig geheel normaal. Je hebt niet altijd dezelfde apparaten tot je beschikking en daarom is het van belang dat je dashboards en rapportages ook hierop geoptimaliseerd zijn. Het maakt dus niet uit of je een desktop, tablet, telefoon of smartwatch tot je beschikking hebt, bekijk overal je rapportages.

Power BI koppelen aan Twinfield Boekhouden

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Twinfield Boekhouden? ​

Power BI koppeling Twinfield Boekhouden

De koppeling met Twinfield boekhouden werkt eenvoudig. De API koppeling maakt een geautomatiseerde koppeling van alle benodigde gegevens van jouw organisatie. Zo kun je gemakkelijker aan de slag met het ontwikkelen van dashboards en rapportages met de data uit Twinfield boekhouden van Wolters Kluwer.

De Power BI API koppeling met Twinfield Boekhouden zorgt ervoor dat alle benodigde gegevens uit alle Twinfield boekhoudadministraties beschikbaar zijn voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector data ophalen vanuit je Twinfield Boekhouden-administratie(s) voor gebruik in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Wolters Kluwer Twinfield Boekhouden?​

Microsoft (Power BI) heeft ruim 15 jaar ervaring als marktleider op het gebied van Business Intelligence tools. Door Power BI te benutten, kun je diverse gegevensbronnen integreren, waaronder Twinfield Boekhouden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om in Microsoft Power BI rapportages en dashboards te creëren die specifiek gebaseerd zijn op gegevens uit Twinfield Boekhouden.

De Power BI-koppeling met Twinfield Boekhouden verloopt volledig geautomatiseerd en maakt verbinding met alle benodigde administraties en data binnen Twinfield Boekhouden. De Power BI API-koppeling organiseert deze gegevens in een SQL-database met overzichtelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Dit vereenvoudigt het proces voor gebruikers om zonder technische kennis aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Twinfield Boekhouden van Wolter Kluwer.

Wil je meer weten over Power BI en Twinfield Boekhouden?

​Plan een vrijblijvende kennismaking in met onze specialisten en ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Twinfield Boekhouden van Wolter Kluwer.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.