Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

E-boekhouden Power BI API koppeling

Begin van de proefperiode

Als de proefperiode is aangevraagd, ontvang je instructies voor het opstarten de E-boekhouden Power BI API koppeling. Tijdens dit proces bieden onze BI-specialisten ondersteuning bij het maken van de koppeling.

Starten met Power BI

Wanneer de E-boekhouden Power BI API koppeling staat kunnen er dashboards en rapportages ontwikkeld worden in Power BI. Bij deze stap kun je ervoor kiezen om zelf een dashboard te ontwikkelen of je kunt gebruikmaken van onze standaard Power BI dashboards en rapportages.

Datagedreven besluitvorming

De gewenste Power BI dashboards en rapportages bieden je vervolgens inzichten die je kunt gaan analyseren. Op basis van deze analyses kun je beslissingen gaan nemen binnen je organisatie, dit noemen we datagedreven besluitvorming.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-e-boekhouden
E-boekhouden
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI API koppeling voor E-boekhouden?

De E-boekhouden Power BI API koppeling zorgt ervoor dat de data wordt overgezet naar Power BI. Hierdoor kun je data naar keuze gebruiken om nieuwe analyses of inzichten te maken, bekijk hieronder de mogelijkheden:

Financiële overzichten: Met de gegevens uit E-boekhouden kun je financiële analyses maken van je transacties, facturen en nog veel meer boekhoudgegevens. Zo heb je eenvoudig je data inzichtelijk en kun je gelijk zien hoe het loopt.

Automatisering van workflows: De koppeling kan ook zorgen voor de automatisering van je workflows. Denk hierbij aan het automatisch ophalen van gegevens op vaste tijdstippen. Hierdoor hoef je niet meer te zoeken en kun je gelijk aan de slag met actiepunten.

Data visualisatie: Gegevens die je eerder moest zoeken of moeilijk uit een tabel moest halen kun je in Power BI geheel op eigen wijze visualiseren. Zo creëer je een dashboard die alleen de data laat zien die je zelf wil en bespaar je veel tijd met zoeken.

Voorspellende analyses: Power BI biedt een krachtige tool die voorspellende analyses kan maken van de door jou gekozen data. Zo kun je eerder anticiperen op veranderingen en voorkom je mogelijke tegenslagen.

Delen van inzichten: Creëer dashboards die van toepassing zijn voor de gehele organisatie. Je kunt gemakkelijk dashboards delen met collega’s naar keuze, zo werk je eenvoudig samen.

In dit geval hebben we het over de API koppeling voor E-boekhouden, maar wij bieden ook koppelingen aan voor veel andere softwarepakketten. Al deze koppelingen komen samen in één datawarehouse. Zo heb je al je data op één plek en kun je nieuwe data tegenover elkaar zetten. 

Power BI dashboards voor E-boekhouden

Zet ruwe data snel om in waardevolle inzichten. Met onze standaard Power BI dashboards en rapportages kun je effectief aan de slag met de analyse van je gegevens. Hierdoor verkrijg je direct inzicht in de fundamentele KPI’s die richting geven aan je organisatie.

Beschikbare dashboards en rapportages voor E-boekhouden:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling E-boekhouden
opstarten

15,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 30,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met E-boekhouden?​

Toegankelijke gegevens

De E-boekhouden Power BI API-koppeling automatiseert het gereed maken van alle gegevens in een database. Deze database is eenvoudig toegankelijk vanuit Power BI, waardoor je onmiddellijk aan de slag kunt met het creëren van dashboards en rapportages.

Beschikbare dashboards en rapportages

Onze vooraf klaargemaakte dashboards en rapportages zijn direct inzetbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en verstrekken waardevolle informatie over essentiële prestatie-indicatoren, zonder dat je maatwerkrapporten hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en faciliteren snelle en efficiënte datagedreven besluitvorming.

Integreren van databronnen

Afgezien van de mogelijkheid van de Power BI-connector om verbinding te maken met jouw databron(nen), kan de API-koppeling ook zorgen voor integratie met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en innovatieve inzichten verkrijgen.

Krachtige analyses

Omdat de Power BI connector toegang heeft tot alle benodigde gegevens, kun je diverse analyses uitvoeren. Denk hierbij aan het samenvoegen van verschillende administraties, analyses maken van je financiële dat en voorspellende analyses maken.

Altijd up-to-date

Up-to-date gegevens zijn cruciaal bij het sturen van jouw organisatie. Daarom garandeert de Power BI connector dat je voortdurend werkt met de meest actuele gegevens van jouw organisatie. Deze connector kan de gegevens zelfs meerdere keren per dag vernieuwen, waardoor je te allen tijde over actuele cijfers beschikt.

Altijd en overal inzicht

De toekomst ligt in remote werken, hierbij is het cruciaal om altijd en overal toegang te hebben tot essentiële bedrijfsgegevens. Met Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op elk gewenst apparaat, of het nu een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is. Zo behoud je voortdurend inzicht, waar je ook bent.

Power BI koppelen aan E-boekhouden

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor E-boekhouden? ​

Power BI koppeling E-boekhouden

Wil je Power BI integreren met E-boekhouden? Via de Power BI API-koppeling kun je moeiteloos E-boekhouden verbinden met Power BI. Door de geautomatiseerde koppeling van de Power BI-connector kunnen alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) worden gebruikt voor het creëren van E-boekhouden Power BI-rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI E-boekhouden API-koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens uit alle E-boekhouden-administraties kunnen worden benut voor rapportagedoeleinden. Hierbij kan de Power BI-connector gegevens ophalen uit jouw E-boekhouden-administratie(s), waardoor je ze kunt toepassen in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw E-boekhouden-rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en E-boekhouden?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan de top op het gebied van Business Intelligence-tools. Met behulp van Power BI is het mogelijk om diverse gegevensbronnen, waaronder E-boekhouden, te integreren. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI E-boekhouden rapportages en dashboards worden ontwikkeld.

De Power BI connector E-boekhouden legt volledig geautomatiseerd verbindingen met alle gewenste administraties en data vanuit E-boekhouden. Deze Power BI API-koppeling plaatst de data in een SQL-database met duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om te starten met de Power BI API-koppeling voor E-boekhouden en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en E-boekhouden?

​Plan vrijblijvend een kennismaking in met onze specialisten en maak je data uit E-boekhouden inzichtelijk in Power BI.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.