Power BI Simplicate API koppeling

Beginnen met Power BI API koppeling voor Simplicate

Aanvang van de proefperiode

De instructies van de proefperiode voor de Simplicate koppeling met Power BI ontvang je wanneer de proefperiode is aangevraagd via de bovenstaande knop. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Vanaf

25,-

Per maand

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Simplicate API koppeling?

Met een API-koppeling tussen Simplicate en Power BI zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar om gegevens te integreren en te analyseren:

  • Project analyses: Analyseer de prestaties van projecten, denk hierbij aan budget, tijdsbestedingen en mijlpalen. Bepaal zelf welke gegevens in het dashboard weergegeven worden.
  • Klantrelatiebeheer: Integreer CRM-gegevens in een Power BI dashboard en analyseer klantgedrag met bijvoorbeeld verkoop- en facturatieanalyses.
  • Financiële analyses: Analyseer financiële gegevens, inclusief inkomsten, uitgaven, winst- en verliesrekeningen en balansen.
  • Aangepaste dashboards en rapportages: Creëer aangepaste dashboards en rapportages op basis van specifieke behoeftes van je organisatie.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Simplicate, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Simplicate

Van ruwe data naar waardevolle inzichten in een mum van tijd. Met behulp van onze standaard Power BI dashboards en rapportages, kun je direct aan de slag met het analyseren van jouw gegevens. Dit biedt onmiddelijk inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Simplicate:

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Simplicate?​

Toegankelijke gegevens

De Power BI API koppeling zorgt ervoor dat alle gegevens automatisch worden voorbereid en opgeslagen in een database. Deze database is eenvoudig toegankelijk vanuit Power BI, waardoor je direct aan de slag kunt met het ontwikkelen van rapporten en dashboards.

Gestandaardiseerde rapportages

Onze direct inzetbare standaard rapportagesbieden snel toegang tot waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en verstrekken waardevolle informatie over essentiële prestatie-indicatoren, zonder dat je op maat gemaakte rapportages hoeft te creëren. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie, waardoor datagedreven besluitvorming snel en efficiënt plaatsvindt.

Softwarepakketten samenbrengen

Naast het verbinden van de Power BI-connector met jouw databron(nen), kan de API-koppeling eveneens zorgen voor integratie met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en innovatieve inzichten genereren.

Meerdere analysemogelijkheden

Aangezien de Power BI connector toegang heeft tot alle benodigde gegevens, biedt dit de capaciteit om diverse analyses uit te voeren. Maak bijvoorbeeld financiële- of projectanalyses.

Data altijd actueel

Het is cruciaal om actuele data te hebben bij het leiden van je organisatie. Om deze reden waarborgt de Power BI connector dat je voortdurend toegang hebt tot de meest recente gegevens van jouw organisatie. Deze connector kan zelfs meerdere malen per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over up-to-date cijfers.

Beschikaar op elk apparaat

De toekomst omvat meer en meer remote werken. Het is daarom van essentieel belang om te allen tijde en overal toegang te hebben tot vitale bedrijfsdata. Met Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op elk gewenst apparaat. Zo behoud je te allen tijde en overal inzicht.

Power BI koppelen aan Simplicate

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Simplicate? ​

Power BI koppeling Simplicate

Maak eenvoudig een verbinding tussen Simplicate en Power BI via de Power BI API koppeling. Dankzij de geautomatiseerde koppeling van de Power BI connector kunnen alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) worden gebruikt voor het ontwikkelen van Simplicate Power BI dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

De Power BI Simplicate API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens uit alle Simplicate administraties beschikbaar zijn voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector data ophalen uit jouw Simplicate administratie(s), waardoor je deze direct kunt gebruiken in Microsoft Power BI voor het ontwikkelen van jouw Simplicate dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en Simplicate?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan de top als het gaat om Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Simplicate, naadloos worden geïntegreerd. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Simplicate rapportages en dashboards worden ontwikkeld.

De Power BI Simplicate API koppeling legt volledig geautomatiseerd verbindingen met alle gewenste administraties en gegevens vanuit Simplicate. Deze API koppeling organiseert deze gegevens in een SQL-database met behulp van duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Simplicate en het ontwikkelen van rapporten en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Simplicate?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze BI-specialisten en breng de datakwaliteit van je organisatie omhoog.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.