Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Syntegro

Begin van de proefperiode

Wanneer de proefperiode voor de Power BI API koppeling is aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Onze BI-specialisten ondersteunen je hier volledig in zodat je zo snel mogelijk kan gaan beginnen.

Ontwikkeling van dashboards in Power BI

Nadat de koppeling met Power BI is klaargezet, kunnen we starten met het ontwikkelen van de gewenste rapportages en dashboards. Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf een dashboard te bouwen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Werken met data

Als het gewenste dashboard staat en naar behoren functioneert kun je beginnen met het analyseren van de data. Zo kun je beslissingen gaan nemen op basis van actuele data en datagedreven aan de slag gaan.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Syntegro
Syntegro
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Syntegro API koppeling?

De Power BI Syntegro connector biedt veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data uit de Syntegro API koppeling kan worden gehaald, kunnen verschillende Syntegro rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

 • Tijdsregistratie
 • Personeelsplanning
 • Jobregistratie
 • Taakplanning
 • Projectplanning
 • Toegangsmanagement

Naast de Power BI koppeling met Syntegro, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je data uit verschillende bronnen tegenover elkaar zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Syntegro in Power BI dashboards

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze standaard Power BI dashboards kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Syntegro:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Syntegro
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Syntegro?​

Benaderbare data

De Power BI API koppeling zet geautomatiseerd de data klaar in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages maken het mogelijk om snel waardevolle inzichten te halen uit je data. Je hoeft hiermee niet zelf je rapportage of dashboard te bouwen waardoor je snel aan de slag kunt. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken datagedreven beslissingen snel en efficiënt.

Combineren van databronnen

Naast dat de koppeling met Syntegro kunnen er ook koppelingen met andere softwarepakketten gemaakt worden. Op deze manier kun je data tegenover elkaar zetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Diverse analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan consolideren, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het samenvoegen van verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Altijd actuele data

De Power BI koppeling zorgt ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie kijkt. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken is niet meer weg te denken. Daardoor is het belang om overal toegang te hebben tot je data. Power BI rapportages en dashboards kun je bekijken op elk gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch.

Power BI koppelen aan Syntegro.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Syntegro? ​

De koppeling tussen Power BI en Syntegro

De Power BI API koppeling kun je eenvoudig Syntegro verbinden. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen de gewenste gegevens vanuit jouw databronnen gebruikt worden voor het ontwikkelen van Syntegro Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Syntegro API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle gegevensbronnen van Syntegro gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Bouw daarmee gemakkelijk Syntegro rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Syntegro?​

Microsoft Power BI is een Business Intelligence tools. Power BI maakt het mogelijk om verschillende gegevensbronnen, waaronder Syntegro, te koppelen. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Syntegro rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Syntegro API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Syntegro. De Power BI API koppeling zet deze data in een datawarehouse door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Syntegro, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wil je meer weten over Power BI en Syntegro?

Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Syntegro in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze BI-specialisten.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.