Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Beginnen met de Power BI API koppeling voor Visma Yuki

Proefperiode opstarten

Als eerste vraag je de proefperiode aan. Dit kun je doen door op de boven- of onderstaande button te klikken. Wanneer deze is aangevraagd, ontvang je instructies over het opstarten van de API koppeling voor Visma Yuki. Tijdens het gehele proces krijg ondersteuning van één van onze BI-specialisten.

Power BI dashboard ontwikkelen

Wanneer de API koppeling met Visma Yuki is klaargezet, kan het ontwikkelen van de Power BI dasboards en rapportage beginnen. Hierbij kun je ervoor kiezen om zelf een rapportage te ontwikkelen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards en rapportages.

Analyseren van de data

Nadat de juiste dashboards uit Visma Yuki zijn ontwikkeld in Power BI is het van belang om de data te analyseren. Zo kun je je dashboards blijven optimaliseren en beslissingen nemen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Visma-Yuki
Visma Yuki
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Visma Yuki API koppeling?

Met een API koppeling tussen Visma Yuki en Power BI kun je verschillende mogelijkheden benutten voor het integreren en analyseren van je financiële gegevens. Enkele mogelijke functies en voordelen zijn:

  • Real-time data: Met de API koppeling kun je real-time gegevens uit Yuki Visma synchroniseren met Power BI, zodat je altijd over actuele data beschikt in je dashboards.
  • Diepgaande financiële analyses: Power BI is een krachtige tool om diepgaande analyses te maken van je financiële data uit Visma Yuki. Ontdek hiermee trends en patronen die je gewoonlijk niet uit je data zou halen.
  • Gegevensconsolidatie: Als je meerdere databronnen hebt of financiële gegevens moet consolideren, kun je met Power BI eenvoudig gegevens consolideren en overzichtelijke rapportages maken.
  • Persoonlijke dashboards: Bepaal volledig zelf hoe de data weergegeven moet worden in het dashboard. Zo kun je bijvoorbeeld de data uit je boekhouding inzichtelijker maken en efficiënter te werk gaan.

De Power BI API koppeling voor Visma Yuki kan meerdere databronnen koppelen die vervolgens allemaal samen komen in één datawarehouse. Dit spaart niet alleen veel tijd omdat je al je data op één plek hebt staan, maar het zorgt ook voor nieuwe inzichten die je apart niet uit de pakketten kunt halen. Zie hier welke databronnen je allemaal kunt koppelen, of bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Power BI dashboards voor Visma Yuki

Transformeer in korte tijd ruwe data om naar waardevolle inzichten. Onze Power BI-rapportages zijn direct inzetbaar en stellen je in staat om snel jouw data te analyseren. Zo verkrijg je onmiddellijk inzicht in cruciale KPI’s waarop je gericht kunt sturen.

Ontdek de beschikbare dashboards voor Visma Yuki:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Visma Yuki
opstarten

15,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 30,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Visma Yuki?​

Toegankelijke data

De Power BI API koppeling automatiseert het klaarzetten van alle data in een database. Vanuit Power BI is deze database eenvoudig toegankelijk, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van rapporten en dashboards.

Direct inzetbare dashboards

Onze direct inzetbare dashboards en rapportages bieden snel toegang tot waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en verschaffen waardevolle informatie over belangrijke doelen, zonder dat je de tijd hoeft te nemen om een dashboard te ontwikkelen. Geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie, ondersteunen deze rapporten snelle en efficiënte datagedreven besluitvorming.

Consolideren van databronnen

Naast het verbinden van jouw databron(nen), faciliteert de Power BI connector ook koppelingen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je data integreren en nieuwe inzichten creëren met data uit verschillende pakketten.

Uiteenlopende analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector toegang biedt tot alle benodigde data, kun je uiteenlopende analyses uitvoeren. Denk hierbij aan het samenvoegen van diverse administraties, financiële analyses en voorspellende analyses.

Actuele gegevens

Het is cruciaal om te werken met up-to-date gegevens bij het leiden van je organisatie. Daarom garandeert de Power BI-connector dat je voortdurend toegang hebt tot de meest recente data van jouw organisatie. Met de mogelijkheid om de data meerdere keren per dag bij te werken, heb je altijd de beschikking over actuele cijfers.

Compatibel met elk toestel

De toekomst ligt in afstand werken. Het is daarom essentieel om te allen tijde en overal toegang te hebben tot bedrijfsgegevens. Met Power BI kun je jouw rapporten en dashboards bekijken op elk gewenst toestel. Zo heb je altijd toegang tot je dashboards en rapportages.

Power BI koppelen aan Visma Yuki

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Visma Yuki? ​

Power BI koppeling Visma Yuki

Met de Power BI API koppeling kun je moeiteloos Visma Yuki verbinden met Power BI. Deze geautomatiseerde connector legt de link naar alle gewenste gegevens in jouw administratie(s), waardoor je deze kunt benutten voor het creëren van Visma Yuki rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Visma Yuki API koppeling faciliteert het gebruik van alle benodigde gegevens uit Visma Yuki administraties voor rapportagedoeleinden. Hiermee kan de Power BI connector data uit jouw Visma Yuki administratie(s) halen, waardoor je deze kunt inzetten in Microsoft Power BI voor de ontwikkeling van jouw Visma Yuki rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Visma Yuki?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan top als het gaat om Business Intelligence tools. Met Power BI is het mogelijk om diverse gegevensbronnen, waaronder Visma Yuki, te integreren. Dit biedt de mogelijkheid om in Microsoft Power BI rapportages en dashboards voor Visma Yuki te ontwikkelen.

De Power BI Visma Yuki API-koppeling legt volledig geautomatiseerd verbindingen met alle gewenste administraties en data vanuit Visma Yuki. Deze API-koppeling plaatst de data in een SQL-database via duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Visma Yuki en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Beginnen met Power BI en Visma Yuki?

​Plan een vrijblijvend een kennismaking in met onze BI-specialisten om de mogelijkheden te ontdekken voor jouw organisatie en maak optimaal gebruik van je bedrijfsgegevens.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.