Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling Twinfield

Power BI koppelen met Twinfield

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Twinfield?

Power BI koppeling voor Twinfield

Twinfield heeft ontzettend veel waardevolle data in zijn softwarepakket. Om meer waarde uit deze data te halen, kunnen er Power BI rapportages & dashboards gemaakt worden. Hierin kan data worden omgezet tot nieuwe inzichten, waarop de organisatie kan gaan sturen en datagedreven kan gaan worden.

Om alle gewenste administraties vanuit Twinfield te koppelen aan Power BI is een Power BI connector nodig. De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit Twinfield, zoals bijvoorbeeld financiële- en verkoopdata vanuit Twinfield in een SQL-database geplaatst worden. Deze data kan eenvoudig vanuit Power BI gebruikt worden voor het ontwikkelen van rapportages & dashboards.

Power BI & Twinfield

De Power BI connector voor Twinfield maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste administraties in Twinfield via de API van Twinfield. Vervolgens zorgt de connector ervoor dat de gewenste data door middel van gestructureerde tabellen klaar komt te staan in de database. 

Vervolgens kunt u deze database eenvoudig in Power BI inladen, en kunt u de tabellen selecteren waarmee u de rapportage(s) wilt maken. De Power BI connector zorgt ervoor dat de data in begrijpelijke tabellen staan, zodat u geen technische kennis nodig heeft om aan de slag te gaan met de Power BI koppeling voor Twinfield.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Twinfield?

Met de Power BI connector voor Twinfield kunt u alle gewenste data vanuit Twinfield gebruiken voor rapportagedoeleinden. Doordat de Power BI connector een koppeling maakt met de API van Twinfield kan de data gebruikt worden voor rapportagedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Winst- en verliesrekening;
 • Cashflow;
 • Boeking- en kostendetails.

Naast dat de data van Twinfield gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van rapportages & dashboards, kunnen er ook andere databronnen vanuit uw organisatie gekoppeld worden in een datawarehouse. Door meerdere bronnen samen te voegen creëert u nieuwe inzichten, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle beschikbare Power BI koppelingen.   

Power BI rapportages voor Twinfield

Onvoldoende expertise of tijd om zelf Power BI rapportages te ontwikkelen? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages voor Twinfield, ook wel Power BI templates genoemd.

Beschikbare Power BI templates voor Twinfield:

Ontwikkel in 5 stappen uw eigen Twinfield rapportages.

Maak gebruik van onze Power BI Guide, en ontwikkel in 5 stappen uw eigen Twinfield Power BI rapportages. Download onze guide direct gratis.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Twinfield?

Alle data benaderbaar

Alle data is door de Power BI connector voorbereid en in gestructureerde tabellen klaargezet in een database. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het ontwikkelen van rapportages.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise op het gebied van Twinfield en Power BI, en onze jarenlange ontwikkeling hebben wij meerdere kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar voor Twinfield gebruikers.

Databronnen combineren

Naast het creëren van nieuwe inzichten uit Twinfield, kan de data vanuit Twinfield ook gekoppeld worden met andere databronnen vanuit uw organisatie. Hierdoor krijgt u nóg meer nieuwe inzichten.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data krijgt u de mogelijkheid om data op verschillende manieren te analyseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw rapportages altijd beschikken over de meest actuele data. De connector kan meerdere keren per dag de data vernieuwen.

Voor ieder apparaat geschikt

Microsoft Power BI functioneert niet alleen perfect op desktop, maar ook op andere mobiele apparaten zoals laptops, tablets, smartphones en zelfs smartwatches! Zo heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Twinfield
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Twinfield connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met vervolgstappen. Tevens zal een van onze BI specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken, zodat u hier alles uit kunt halen.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI connector een koppeling met Twinfield gerealiseerd heeft, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw rapportages óf het analyseren van onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Inzicht!

Nadat uw data volledig gevisualiseerd is, kunt u starten met het analyseren van uw KPI's en datagedreven werken.

Kosten

€10

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.