Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Odoo Power BI API koppeling

Proefperiode aanvragen

Na het aanvragen van de proefperiode voor de Odoo Power BI API koppeling, ontvang je gedetailleerde instructies om de koppeling te activeren. Onze BI-specialisten bieden verdere ondersteuning bij het maken van de koppeling en het maken van de volgende stappen.

Dashboard ontwikkelen in Power BI

Nadat de API koppeling is vastgesteld, kan de ontwikkeling van het dashboard beginnen. Dit kun je zelf doen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards. Dit scheelt tijd en daarnaast hoef je hiervoor niet over technische kennis te beschikken over Power BI.

Data analyseren

Als de gewenste Power BI rapportages en dashboards klaar zijn, kun je verder met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-odoo
Odoo
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Odoo Power BI API koppeling?

De Power BI Odoo connector biedt veel mogelijkheden voor het bouwen van dashboards en rapportages, ontdek hieronder welke analyses er allemaal mogelijk zijn: 

 • Integratie bedrijfsprocessen: Odoo integreert verschillende bedrijfsprocessen in één platform. Dit betekent dat je in je Power BI rapportage inzicht kunt krijgen in de end-to-endprocessen, zoals vastgelegde leads, productinformatie, voorraadniveaus, financiële gegevens en nog veel meer.
 • Verkoopprestaties: Analyseer eenvoudiger je verkoopprestaties in de Power BI rapportage door data tegenover elkaar te zetten. Zie in één oogopslag welke orders er binnenkomen, welke diensten of producten goed verkopen en welke klanten de meeste omzet draaien.
 • Voorraadbeheer: Je kunt inzicht krijgen in je voorraadniveaus, bewegingen en waarderingen. Dit helpt bij het optimaliseren van voorraadbeheer, het voorkomen van tekorten en het verminderen van overtollige voorraad.
 • CRM-functionaliteit: Odoo heeft ingebouwde CRM-functionaliteit waarmee je leads kunt beheren, klantinformatie kunt volgen en communicatiegeschiedenis kunt bijhouden. Dit is waardevol voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.
 • Projectmanagement: Als je projecten beheert, kun je met Odoo projecten volgen, toegewezen taken beheren en de voortgang bewaken. Dit biedt inzicht in de efficiëntie van lopende projecten.
 • HR-management: Odoo omvat HR-functies zoals het beheren van medewerkersinformatie, loonadministratie, verlofbeheer en werving. Hiermee kun je inzicht krijgen in de prestaties van je personeelsbestand.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met Odoo, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Dit maakt het mogelijk om analyses te maken met data uit verschillende bronnen. Zo creëer je nieuwe inzichten in jouw data, afzonderlijk zou je deze niet uit de pakketten kunnen halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor ODOO

Transformeer snel ruwe data tot waardevolle inzichten. Met onze standaard dashboards en rapportages kun je aan de slag met het analyseren van je gegevens. Hiermee krijg je direct inzicht in de meest essentiële KPI’s van je organisatie.

Beschikbare dashboards voor Odoo:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Odoo
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met ODOO?​

Data benaderen​

Wanneer de data uit Odoo geautomatiseerd is klaargezet in een database dan kun je de data eenvoudig vanuit Power BI benaderen. Zo kun je direct aan de slag met het ontwikkelen van Power BI dashboards en rapportages.​

Beschikbare dashboards

Onze standaard dashboards en rapportages zijn snel te gebruiken en bieden gelijk waardevolle inzichten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de creatie van de dashboards en kun je gelijk je data analyseren. Deze standaard dashboards zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen samenvoegen​

De Odoo Power BI API koppeling kan ook een koppeling maken met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data van Odoo vergelijken met data uit andere bronnen en nieuwe inzichten creëren. ​

Data analyseren

Met de nieuwe dashboards en rapportages kun je niet alleen data analyseren dat uit Odoo komt, maar ook uit andere systemen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld verschillende administraties consolideren, voorspelende analyses maken en benchmarking toepassen.

Data altijd actueel

De Power BI connector vernieuwt meerdere keren per dag de data uit Odoo. Zo beschik je altijd over de meest actuele data van je organisatie en kun je gerichter aansturen.

Altijd en overal toegang

Remote werken is niet meer weg te denken uit deze tijd. Daardoor is het nog belangrijker geworden om altijd en overal toegang te hebben tot bedrijfsgegevens. Met Power BI kun je jouw rapportages en dashboards op ieder gewenst apparaat bekijken. Maakt niet uit of dit een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is.

Power BI koppelen aan Odoo

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Odoo?

Power BI koppeling Odoo

Door middel van de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Odoo verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Odoo Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Odoo Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Odoo gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Odoo administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw dashboards en rapportages voor Odoo.

Wat kun je met Power BI en Odoo?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan de top als het gaat om Business Intelligence-tools. Met Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Odoo, naadloos worden geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk om in Microsoft Power BI Odoo-rapportages en dashboards te creëren.

De Power BI Odoo API-koppeling zorgt voor een volledig geautomatiseerde verbinding met alle gewenste administraties en gegevens vanuit Odoo. Deze koppeling zet de data in een SQL-database met overzichtelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Odoo en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Odoo?

​Plan een kennismaking in met onze BI-specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Odoo in een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ga aan de slag met je data.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.