Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Power BI Projecten Dashboard

Krijg inzicht in projectprestaties, budgetbewaking en urenregistraties per medewerker en project

Het Power BI Projecten Dashboard biedt dynamisch en gedetailleerd inzicht in projectprestaties, budgetbewaking en urenregistraties. Met de focus op cruciale aspecten zoals individuele ureninzichten per medewerker en project, weekstaatcontroles, en een diepgaande analyse van projectprestaties inclusief omzet, kosten en marge. Declarabiliteit per medewerker, het gemiddelde uurtarief, en bezettings- en planningsoverzichten brengen efficiëntie duidelijk naar voren. Dankzij krachtige filters kunnen organisaties snel en doelgericht datagedreven beslissingen nemen, waardoor projecten geoptimaliseerd worden en het beheer van teamproductiviteit effectiever wordt.

HR-Human-Resources-Dashboard-PowerBI-KpiSolutions-hr

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze interactieve demo!

De demo is volledig interactief. Je kunt verschillende functionaliteiten uit het dashboard proberen. Zo kun je onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je het volledige Power BI Dashboard bekijken? Plan dan een demo met een van onze specialisten.

Waarom een Power BI Projecten Dashboard?

Het Power BI Projecten & Uren Dashboard biedt gedetailleerde inzichten in de productiviteit en declarabiliteit van individuele medewerkers. Door de mogelijkheid om specifieke medewerkerkaarten te bekijken, krijgen managers een volledig overzicht van geschreven en geplande uren, waardoor ze de prestaties van het team kunnen optimaliseren.

Het dashboard zorgt voor nauwkeurige budgetbewaking op projectniveau. Gebruikers kunnen eenvoudig het geplande budget vergelijken met daadwerkelijk geschreven en geplande uren, waardoor ze proactief kunnen handelen om eventuele budgetoverschrijdingen te voorkomen.

Het Power BI Dashboard biedt directe inzichten in de omzet, kosten en marge op projectniveau. Dit stelt organisaties in staat om financiële prestaties te analyseren en strategische beslissingen te nemen om de winstgevendheid van projecten te optimaliseren.

Organisaties kunnen met dit dashboard de planning en capaciteit van projecten per medewerker nauwlettend volgen. Dit helpt bij het efficiënt toewijzen van middelen en zorgt voor een evenwichtige werklast binnen het team.

Het dashboard waarborgt de volledigheid van urenregistraties. Door weekstaatcontroles en gedetailleerde analyses kunnen gebruikers erop vertrouwen dat alle uren correct zijn vastgelegd, wat essentieel is voor nauwkeurige financiële rapportage en het voorkomen van informatie- en budgetlacunes.

Breng meerdere bronnen samen met onze koppelingen

Onder andere:

Hoe maak je gebruik van ons Power BI Projecten Dashboard?

Power BI Dashboard overnemen

Wil je Business Intelligence, met de focus op Power BI, breder integreren in jouw organisatie? Met dit kant-en-klare dashboard leg je een solide basis voor verdere implementatie. Neem het dashboard over, word eigenaar van de rapportage en pas het volledig naar jouw behoeften aan. Voeg visualisaties toe, pas aan in jouw huisstijl en meer. Onze BI-specialisten staan klaar om jouw BI-doelen te verwezenlijken en verder te ondersteunen.

Power BI Dashboard in abonnementsvorm

Je kunt het Power BI Dashboard eenvoudig als abonnement verkrijgen. Hierbij betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van het inkoop Power BI Dashboard. De Power BI rapportage is beschikbaar in de online omgeving van Power BI, waar je deze kunt delen met collega’s. Onze BI-specialisten kunnen extra analyses toevoegen of wijzigingen aanbrengen op verzoek. Let op: bij een abonnement kun je zelf geen wijzigingen doorvoeren.

KPI solutions - visualisatie -datagedreven werken

Strategisch inzicht in projecten

Optimaliseer jouw projectbeheer met het Power BI Projecten Dashboard. Het dashboard biedt strategisch inzicht in de financiële gezondheid van projecten en levert gedetailleerde gegevens voor nauwkeurig urenbeheer en teamproductiviteit. Analyseer productiviteit per medewerker, bewaak projectbudgetten en verkrijg direct inzicht in omzet en marge. Ons dashboard biedt allesomvattende oplossingen, inclusief analyses van planning en capaciteit per project per medewerker, en waarborgt de nauwkeurigheid van urenregistraties. Neem de regie over jouw projecten, verbeter efficiëntie, maximaliseer winstgevendheid en maak weloverwogen beslissingen. Ontdek de kracht van datagedreven optimalisatie voor een gestroomlijnde projectuitvoering.

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.