Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor 4PS Construct

Opstarten van de API koppeling

Nadat je een kennismaking hebt aangevraagd kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-4PS
4PS Construct
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI 4PS Construct API koppeling?

De Power BI 4PS Construct API koppeling biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de 4PS Construct API benaderd kan worden, kunnen verschillende 4PS Construct rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Projectmanagement: 4PS Construct biedt gedetailleerde inzichten in lopende projecten. Het stelt je in staat om projectkosten, voortgang, planning en resourcebeheer nauwkeurig te volgen. Met real-time informatie kun je snel reageren op veranderingen en de efficiëntie van projectuitvoering verbeteren.

Financiële controle: De software geeft inzicht in de financiële gezondheid van je organisatie. Je kunt budgetten beheren, kosten volgen en financiële rapportages genereren. Dit helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het handhaven van financiële discipline.

Inkoop en voorraadbeheer: 4PS Construct biedt inzicht in inkoop- en voorraadprocessen. Dit omvat het beheren van leveranciers, het volgen van voorraadniveaus en het optimaliseren van inkoopprocessen om kosten te verminderen en de efficiëntie te verhogen.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén 4PS Construct, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor 4PS Construct

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor 4PS Construct:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling 4PS Construct
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

Op aanvraag

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met 4PS Construct?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan 4PS Construct.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor 4PS Construct? ​

Power BI koppeling 4PS Construct

Wil je Power BI integreren met 4PS Construct? Via de Power BI API-koppeling kun je moeiteloos een verbinding tot stand brengen tussen 4PS Construct en Power BI. Dankzij de geautomatiseerde koppeling van de Power BI-connector kunnen alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) worden gebruikt om boeiende Power BI-rapporten en dashboards te ontwikkelen binnen het Microsoft Power BI-platform.

Met de Power BI-4PS Construct API-koppeling is het mogelijk om alle gewenste gegevens uit verschillende administraties van 4PS Construct te benutten voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector data ophalen vanuit jouw 4PS Construct-administratie(s), waardoor je deze effectief kunt inzetten in Microsoft Power BI voor de ontwikkeling van jouw 4PS Construct-rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en 4PS Construct?​

Al meer dan 15 jaar is Microsoft (Power BI) toonaangevend op het gebied van Business Intelligence-tools. Met behulp van Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder 4PS Construct, naadloos worden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om binnen Microsoft Power BI rapportages en dashboards voor 4PS Construct op te bouwen.

De Power BI 4PS Construct API-koppeling tot stand brengt automatisch een verbinding met alle benodigde administraties en gegevens vanuit 4PS Construct. Deze API-koppeling transporteert deze gegevens naar een SQL-database via overzichtelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen specialistische technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor 4PS Construct en het creëren van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en 4PS Construct?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met 4PS Construct in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.