Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Notion

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Notion
Notion
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Notion API koppeling?

De Power BI Notion connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Notion API benaderd kan worden, kunnen verschillende Notion rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

 • Projectvoortgang en taken: Notion biedt krachtige tools voor projectmanagement, waaronder het bijhouden van taken, toewijzingen, deadlines en de voortgang van projecten. Hiermee kun je snel inzicht krijgen in welke taken zijn voltooid, welke in behandeling zijn en wat de algehele status van je projecten is.
 • Samenwerking en communicatie: Door het gebruik van gedeelde Notion-documenten kun je de communicatie en samenwerking binnen teams verbeteren. Je kunt zien wie wat heeft bijgedragen en opmerkingen en feedback direct in de documenten achterlaten.
 • Kennisbeheer: Notion kan worden gebruikt als een kennisbank waarin je informatie kunt organiseren en opslaan. Dit geeft je inzicht in je verzamelde kennis en maakt het gemakkelijk om informatie snel terug te vinden.
 • Contentplanning: Voor contentmakers biedt Notion de mogelijkheid om een contentkalender te maken en de voortgang van artikelen, blogposts of andere content bij te houden. Zo kun je zien welke content is gepland, geschreven, bewerkt en gepubliceerd.
 • Financiële planning: Hoewel Notion geen specifieke boekhoudfuncties heeft, kun je het gebruiken voor eenvoudige financiële planning, zoals het bijhouden van budgetten, het maken van lijsten met inkomsten en uitgaven, en het plannen van financiële doelen.
 • Persoonlijke productiviteit: Notion kan dienen als een centrale hub voor je persoonlijke productiviteit. Je kunt to-do lijsten maken, doelen stellen en je dagelijkse taken beheren. Dit geeft inzicht in je persoonlijke productiviteitspatronen.
 • Recruitment en HR: Voor werving en HR-doeleinden kun je Notion gebruiken om sollicitaties te volgen, CV’s te beheren, interviews in te plannen en andere HR-gerelateerde informatie bij te houden.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Notion, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Notion

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Notion:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Notion
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Notion?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Notion.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Notion? ​

Power BI koppeling Notion

Wil je Power BI koppelen aan Notion? Door middel van de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Notion verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Notion Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Notion API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Notion gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Notion administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Notion rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Notion?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Notion, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Notion rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Notion API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Notion. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Notion, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Notion?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Notion in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.