Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor WithSecure

Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI API-koppeling hebt aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-With-Secure
WithSecure
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI WithSecure API koppeling?

De Power BI WithSecure connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de WithSecure API benaderd kan worden, kunnen verschillende WithSecure rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

 • Kwetsbaarheidsbeheer
 • Patchbeheer
 • Eindpuntbescherming
 • Technologieën voor eindpunt detectie en respons
 • M365-dekking
 • Beheer van de beveiligingshouding in de cloud

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén WithSecure, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor WithSecure

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor WithSecure:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling WithSecure
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  omgeving en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met WithSecure?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan WithSecure.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor WithSecure? ​

Power BI koppeling WithSecure

Wil je jouw Power BI-ervaring verrijken door deze te koppelen aan WithSecure? Met behulp van de Power BI API-koppeling maak je moeiteloos verbinding tussen WithSecure en Power BI. Dankzij de geautomatiseerde Power BI-connector worden alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) ontsloten, waardoor je de mogelijkheid hebt om WithSecure Power BI-rapporten en dashboards te ontwikkelen binnen Microsoft Power BI.

De Power BI WithSecure API-koppeling garandeert dat alle gewenste gegevens uit diverse administraties binnen WithSecure beschikbaar zijn voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector moeiteloos data ophalen uit jouw WithSecure-administratie(s), wat je in staat stelt om deze gegevens te benutten in Microsoft Power BI voor de ontwikkeling van op maat gemaakte WithSecure-rapporten en dashboards.

Wat kun je met Power BI en WithSecure?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan de top als het gaat om Business Intelligence tools. Power BI biedt de mogelijkheid om diverse gegevensbronnen, waaronder WithSecure, naadloos te integreren. Hierdoor krijg je de kans om in Microsoft Power BI aangepaste rapportages en dashboards te ontwikkelen die specifiek gebaseerd zijn op gegevens uit WithSecure.

De Power BI WithSecure API-koppeling legt volledig geautomatiseerd de verbinding met alle gewenste administraties en data binnen WithSecure. De Power BI API-koppeling organiseert deze gegevens in een SQL-database met overzichtelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Dit betekent dat je geen diepgaande technische kennis nodig hebt om van start te gaan met de Power BI API-koppeling voor WithSecure en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en WithSecure?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met WithSecure in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.