Ontdek de kracht van uw ERP Pakket in combinatie met BI

Neem beslissingen op basis van data
Creëer nieuwe inzichten

Haal meer uit uw ERP pakket

Iedere organisatie moet operationele en strategische beslissingen nemen over financiële, commerciële of andere operationele processen binnen een organisatie. Deze beslissingen kunnen uiteraard niet zomaar genomen worden. Hiervoor is actuele en betrouwbare informatie noodzakelijk. Deze informatie wordt gehaald vanuit de beschikbare data binnen organisaties, bijvoorbeeld vanuit AGP (of beter bekent als Kerridge Commercial Systems), Exact Globe, Exact Synergy, Microsoft Dynamics of Navision, SAP, Wintree en Reflecta Automation. Deze data is ontzettend waardevol en kan, indien er juist mee om gegaan wordt, leiden tot nieuwe inzichten om kansen te benutten. 

Om inzicht in uw data te krijgen, maken wij gebruik van de populairste Business Intelligence tool op dit moment. Namelijk Microsoft Power BI. Middels Microsoft Power BI kunnen wij hoogstaande en overzichtelijke (management)rapportages ontwikkelen, waardoor u beslissingen kunt nemen op basis van actuele data en cijfers en hierdoor uw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen. 

Ontdek de kracht van rapportages

Middels interactieve Business Intelligence (management)rapportages krijgt u inzicht in de actuele en relevante cijfers. De rapportages bevatten hoogstaande visualisaties, waardoor u direct kunt starten met analyseren. Dit stelt u in staat om beslissingen te nemen op basis van data. 

Voorbeelden van veel gevisualiseerde data zijn:

Uiteraard is de data welke gevisualiseerd wordt afhankelijk van uw wensen. Aan de hand hiervan wordt een rapportage opgebouwd.

powerbi-rapportage-kpisolutions

Vertrouw op de leider binnen de industrie

Gartner erkent Microsoft Power BI voor het dertiende achtereenvolgende jaar als leider in het Gartner 2020 Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms.

Voordelen van Power BI in combinatie met ERP pakketten

Makkelijke integratie met uw bestaande omgeving

Vergroot de impact van nieuwe inzichten door de rapportages eenvoudig met uw teamleden te delen in de hulpprogramma’s van Microsoft. Zoals Microsoft Teams, Dynamics 365 en Microsoft Power Platform.

Koppel meerdere databronnen in één rapportage

Het is mogelijk om meerdere databronnen te koppelen en te verwerken in één rapportage. Dit geeft u de mogelijkheid om nieuwe inzichten te creëren in uw data.

Vele visualisatiemogelijkheden

Door de vele visualisatiemogelijkheden kan de data voor iedereen binnen de organisatie inzichtelijk worden gemaakt, waardoor zij dit makkelijk kunnen analyseren.

Uw bedrijf ook naar een hoger niveau tillen?

Plan dan een gratis (online) demo/inventarisatiegesprek in met één van onze Business Intelligence professionals. Ze vertellen u graag alle mogelijkheden.