Power BI in combinatie met Isah Business Software

Ga voor een toekomstbestendige data-architectuur
Blijf uw concurrentie voor en groei door

Creëer datagedreven inzichten vanuit Isah Business Software

Door de overvloed aan data in het hedendaagse bedrijfsleven, is het genereren van datagedreven inzichten een essentiële stap voor organisaties die voor willen blijven op hun concurrenten en willen (blijven) groeien.

Middels Power BI kan deze data naar high-level analyses vertaalt worden, zodat concrete beslissingen genomen kunnen worden. Het is een eenvoudige, schaalbare en laagdrempelige manier om datagedreven te werken en informatie vanuit verschillende databronnen te combineren in inzichtelijke en rijk gevisualiseerde analyses. Hierdoor krijgen beslissers op ieder niveau grip.

Waarom Power BI in combinatie met Isah Business Software?

Inzicht door overzicht

Bedrijven presteren beter middels Business Intelligence. Nieuwe inzichten welke gecreëerd worden die eerder niet beschikbaar waren stellen u in staat om belangrijke datagedreven beslissingen te nemen en voorspellingen te maken op basis van relevante en actuele data. Dit geeft uw organisatie de mogelijkheid om verder te groeien en de concurrentie voor te blijven. 

Connectoren voor uw ERP pakket

Middels onze ontwikkelde connectoren kunnen we eenvoudig data vanuit uw softwarepakket(ten), zoals Isah Business Software, ontsluiten en integreren in een datawarehouse. Hierdoor ontwikkelen we één bron van de waarheid welke kan fungeren als kloppend hart voor uw Business intelligence oplossing. Hierdoor creëren we niet alleen een stabiele en betrouwbare oplossing, maar zorgen we er ook voor dat uw oorspronkelijke bronsystemen niet belast worden. 

Flexibel en toegespitst op uw wensen

Iedere (groeiende) organisatie heeft flexibele en schaalbare oplossingen nodig. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring en reeds ontwikkelde en gestandaardiseerde rapportages, kunnen we onze oplossingen volledig afstemmen aan de hand van uw wensen en behoeften. Hierdoor kunnen we onze oplossingen snel implementeren binnen uw organisatie. 

Om te ontdekken of Microsoft Power BI mogelijk iets is voor uw organisatie, plannen we graag een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als op locatie. Tijdens deze kennismaking leren we uw organisatie en de informatiebehoefte graag beter kennen. Daarna zullen we, toegespitst op uw organisatie, enkele Power BI rapportages demonstreren. 

Om u te voorzien van een passende offerte, plannen we een korte (online) inventarisatieochtend of -middag. Tijdens dit dagdeel gaan we dieper in op uw wensen en behoeften, bekijken we (indien aanwezig) de huidige bedrijfsrapportages en verkennen we de aanwezige databronnen welke als input kunnen dienen voor de te ontwikkelen rapportages. Op deze manier ontstaat een compleet beeld van uw organisatie, waardoor we u kunnen voorzien van een offerte op maat.

Wanneer we uw wensen besproken hebben, de huidige rapportages bekeken hebben en de beschikbare databronnen in kaart hebben gebracht, kunnen we u voorzien van een passende offerte die aansluit op uw behoefte.

Wanneer u ervoor gekozen heeft om de samenwerking aan te gaan, zullen we het project gaan realiseren. Er wordt een projectleider toegewezen welke u gedurende de gehele implementatie zal begeleiden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze professionals vertellen en laten u graag meer zien over de mogelijkheden voor uw organisatie in een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

+ (0)85 273 58 79

Email info@kpisolutions.nl