Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Isah Business Software

Power BI koppelen aan Isah Business Software.

Hoe werkt de Power BI connector voor Isah Business Software?

Power BI koppeling Isah Business Software

Wilt u data vanuit Isah Business Software omzetten in heldere Power BI rapportages en dashboards? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor Isah Business Software. De Power BI connector stelt u namelijk in staat om alle gewenste data vanuit Isah Business Software te gebruiken voor de ontwikkeling van Power BI rapportages en dashboards.

De Power BI connector kan via de API van Isah Business Software een koppeling maken met alle gewenste data. Deze data wordt vervolgens door de connector in een SQL-database geplaatst, waarna u deze kunt benaderen vanuit uw BI-tool. 

Wat kunt u met Power BI en Isah Business Software?

Met de Power BI connector voor Isah Business Software kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages en dashboards in Power BI. 

De connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, waardoor u ook zonder technische kennis aan de slag kunt met de Power BI connector voor Isah Business Software.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Isah Business Software koppeling?

De Power BI connector voor Isah Business Software biedt u veel verschillende mogelijkheden, doordat alle gewenste data via de API door de connector kan worden benaderd. Hierdoor krijgt u de vrijheid om alle gewenste analyses in Power BI uit te werken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen vanuit uw organisatie samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kan data worden gecombineerd en tegen elkaar worden afgezet, waardoor nieuwe inzichten ontstaan. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Isah Business Software

Start direct met het analyseren van uw data, door middel van onze kant-en-klare Power BI templates voor Isah Business Software.

Beschikbare templates voor Isah Business Software:

Aan de slag met Power BI en Isah Business Software?

Download de gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Isah Business Software?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan alle gewenste data via de API van Isah Business Software benaderen. Hierdoor heeft u alle vrijheid om gewenste rapportages en dashboards in Power BI te ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Bespaar tijd en start direct met het analyseren van uw data door middel van onze kant-en-klare Power BI templates voor Isah Business Software.

Databronnen combineren

Voeg meerdere databronnen, samen met Isah Business Software, in één datawarehouse en creëer nieuwe inzichten door data te combineren en tegen elkaar af te zetten.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, kunt u variëren met het ontwikkelen van analyses. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Beslissingen maken op basis van actuele data is cruciaal. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat uw data op ieder moment van de dag actueel is, door deze minimaal één keer per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI, de BI-tool van Microsoft is uitermate geschikt voor gebruik op alle mobiele devices. Zo heeft u op ieder moment van de dag en overal ter wereld inzicht in de meest actuele data van uw organisatie.

3 stappen naar meer inzicht in uw Isah Business Software data
Starten met de Power BI koppeling voor Isah Business Software?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Isah Business Software connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met daarin verdere instructies voor het opstarten.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Isah Business Software gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages en dashboards.

Inzicht!

Uw Power BI rapportages en dashboards gereed? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.