Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling met SAP Business One

Power BI koppelen aan SAP Business One.

Hoe werkt de Power BI connector voor SAP Business One ?

SAP Business One koppelen aan Power BI

Wilt u Power BI koppelen aan SAP Business One? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor SAP Business One. Door middel van de Power BI connector kunt u alle gewenste data vanuit SAP Business One gebruiken voor de ontwikkeling van rapportages in de BI-tool van Microsoft, namelijk Power BI. 

De Power BI connector maakt via de API van SAP Business One een koppeling met de gewenste gegevens, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u daarna vanuit Power BI benaderen voor het ontwikkelen van Power BI rapportages,

Wat kunt u met Power BI en SAP Business One?

De Power BI connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met de gewenste SAP Business One data. Deze data wordt vervolgens in duidelijke en gestructureerde database voor u geplaatst, waardoor u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de connector aan de slag te gaan, en direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI SAP Business One koppeling?

De Power BI SAP Business One connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API van SAP benaderd kan worden, kunt u  verschillende  rapportages en dashboards ontwikkelen, met uitgebreide analyses zoals: 

 • Liquiditeitsprognose;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Abonnementswaarde en verloop;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Vrije voorraad & besteladvies.

Naast dat u enkel een koppeling kunt maken met SAP Business One, kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen vanuit uw organisatie te koppelen in één datawarehouse.  Hierdoor gaat u nieuwe inzichten creëren in uw data, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor SAP Business One

Stuur direct op de belangrijkste KPI’s. Maak gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, en start met analyseren. 

Beschikbare rapportages voor SAP Business One:

Aan de slag met Power BI en SAP Business One?

Leer de 5 stappen naar het ontwikkelen van de perfecte Power BI rapportages. Download onze Power BI Guide, en ga direct zelf aan de slag.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met SAP Business One?

Alle data benaderbaar

Via de API kan alle gewenste SAP Business One data benaderd worden voor de ontwikkeling van rapportages. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste analyses in uw Power BI rapportage.

Rapportages beschikbaar

Liever direct starten met het analyseren van uw data, of verder bouwen op bestaande rapportages? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages voor SAP Business One.

Databronnen combineren

Combineer andere databronnen met SAP Business One in één datawarehouse, en gebruik deze data samen in Power BI rapportages om nieuwe inzichten te genereren welke eerder nooit zichtbaar waren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste SAP Business One data beschikbaar is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van cijfers, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is cruciaal voor een goede bedrijfsvoering. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat uw data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie van het aantal vernieuwen verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. BI-tools, en Power BI, in het bijzonder zijn uitermate geschikt voor gebruik op mobiele devices. Zo kunt u op ieder moment van de dag, overal ter wereld via uw laptop, tablet, smartphone óf smartwatch uw cijfers bekijken.

3 stappen naar meer inzicht in uw SAP Business One data
Starten met de Power BI koppeling voor SAP Business One
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de SAP Business One connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met SAP gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw data gevisualiseerd in Power BI? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.