Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Syntess

Power BI koppelen aan Syntess.

Hoe werkt de Power BI connector voor Syntess?

Syntess koppelen aan Power BI

Wanneer u Power BI rapportages wilt ontwikkelen op basis van uw Syntess data, heeft u een koppeling met Power BI nodig. Door middel van de Power BI connector kan alle gewenste Syntess data via de API benaderd en ontsloten worden voor rapportagedoeleinden in Power BI. 

De Power BI connector maakt een koppeling met de API van Syntess, en plaatst de gewenste data vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u daarna zelf vanuit Power BI benaderen voor rapportagedoeleinden. 

Wat kunt u met Power BI en Syntess?

Met de Power BI connector voor Syntess kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages in Power BI. Doordat de Power BI connector volledig geautomatiseerd een koppeling maakt met uw Syntess data, en deze vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database plaatst, heeft u geen technische kennis nodig om te starten met de Power BI connector.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Syntess koppeling?

De Power BI connector voor Syntess biedt veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API kan worden ontsloten, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses, zoals: 

 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Omzet per accountmanager, klant, land enz;
 • Geproduceerd vs. target;
 • Vrije voorraad & besteladvies.

Naast een koppeling met Syntess kunnen er ook andere databronnen in één datawarehouse worden samengevoegd. Hierdoor kunt u in Power BI data combineren en samenvoegen, om nieuwe inzichten te genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Syntess

Van ruwe data naar waardevolle inzichten. Maak gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, en start direct met het analyseren van uw data.

Beschikbare rapportages voor Syntess:

Aan de slag met Power BI en Syntess?

Download onze gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportages kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Syntess?

Alle data benaderbaar

Onze Power BI connector is in staat om alle gewenste data vanuit Syntess via de API te benaderen, en voor u klaar te zetten in database. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Liever direct uw data analyseren en datagedreven beslissingen maken? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages voor Syntess, en start direct met het analyseren van uw KPI's.

Databronnen combineren

Combineer uw databronnen in één datawarehouse, en creëer nieuwe inzichten in uw Power BI rapportages door data te combineren, samen te voegen en tegen elkaar af te zetten.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid verschillende Syntess data, kunt u diverse analyses uitwerken in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van data, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt er ook voor dat uw data altijd actueel is, doordat deze minimaal één keer per nacht vernieuwd wordt. Indien wenselijk kan de frequentie worden verhoogd, om uw data overdag ook te vernieuwen.

Voor ieder apparaat geschikt

Met Power BI rapportages heeft u op ieder moment van de dag, overal ter wereld, inzicht in uw data. Power BI is namelijk uitermate geschikt voor gebruik op mobiele devices, zoals laptops, tablets, telefoons en smartwatches,

3 stappen naar meer inzicht in uw Syntess data
Starten met de Power BI koppeling voor Syntess
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor Syntess, ontvangt u direct een bevestiging met daarin verdere vervolgstappen voor het opstarten van de connector.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Syntess gerealiseerd is, kunt u in Power BI aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Syntess rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw Syntess inzichtelijk is gemaakt, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.