Power BI koppeling voor Syntess

Koppeling met Syntess

Microsoft Power BI kent vele standaard koppelingen. Helaas zit Syntess niet bij deze selectie. Om alsnog Power BI rapportages en dashboards te kunnen ontwikkelen op basis van Syntess data, hebben we een koppeling ontwikkeld welke alle gewenste data vanuit Syntess kan ontsluiten, zodat deze data gebruikt kan worden als input voor het ontwikkelen van Power BI rapportages en dashboards. 

Alle gewenste data welke vanuit Syntess ontsloten wordt, wordt geplaatst in een datawarehouse. Op deze manier kan de data gestructureerd worden. Zo ontstaat er één versie van de waarheid welke kan fungeren als kloppend hart voor uw Business Intelligence oplossing. Op deze manier wordt er niet alleen een stabiele en betrouwbare oplossing gecreëerd, maar worden de oorspronkelijke bronsystemen niet belast. 

power-bi-connector-koppeling-exact-online

In 5 stappen uw eigen Syntess Rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Syntess rapportage(s) kunt ontwikkelen.

Hoe wordt de koppeling tussen Power BI en Syntess gemaakt?

Aanvragen van de Syntess koppeling

Na het aanvragen van de koppeling zal een van onze BI specialisten contact met u opnemen. Onze BI specialist zal samen met u de wensen doorspreken. Welke data wilt u bijvoorbeeld terug zien in de rapportages? Hierna kunnen we u een passend voorstel doen.

Het realiseren van de koppeling

Nadat u samen met onze BI specialist uw wensen heeft doorgesproken en akkoord bent gegaan met ons voorstel, gaan we aan de slag met het realiseren van de koppeling tussen Power BI en Syntess. Onze BI specialist gaat samen met onze BI Data engineer aan de slag om de koppeling te realiseren. Doorgaans kan deze koppeling al binnen één week opgeleverd worden.

Aan de slag met Power BI!

Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Syntess in Power BI. Liever ook direct inzicht? Dan kunt u ook gebruik maken van onze kant-en-klare rapportages, of te wel Power BI templates.

power-bi-financiele-finance-rapportage
Waarom starten met Power BI in combinatie met Syntess?
power-bi-connectoren-koppelingen

Schaalbaar

Power BI is geschikt voor zowel het MKB als het grootbedrijf, en kan volledig meegroeien met de organisatie.

Microsoft integratie

Power BI, een product van Microsoft, is eenvoudig en snel te integreren binnen de vaak al bestaande Office-365 omgeving. Denk hierbij aan Microsoft Teams en SharePoint.

Ieder moment van de dag actuele cijfers

Doordat data meerdere keren per dag vernieuwd kan worden, kijkt u op ieder moment van de dag naar de meest actuele cijfers binnen uw organisatie.

Snel en eenvoudig delen met collega's

Rapportages kunnen eenvoudig gedeeld worden met collega's, waardoor beslissingen sneller genomen kunnen worden.

Beschikbaar op ieder device

Power BI rapportages zijn beschikbaar voor zowel desktop, tablet en mobiel. Dashboards zijn zelfs te benaderen vanaf smartwatches. Zo heeft u overal en altijd uw cijfers bij de hand.

Geheel naar wens te ontwikkelen

Een Power BI rapportage is geheel naar wens te ontwikkelen. Denk hierbij aan de huisstijl van uw organisatie, het type visualisaties of de te koppelen databronnen.

Verder praten over de mogelijkheden van Power BI voor Syntess?
Plan dan direct een vrijblijvende kennismaking in met één van onze BI specialisten, en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie in combinatie met Syntess of neem contact met ons op. ​

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

Start direct uw gratis proefperiode

 • 30 dagen vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • Start op wanneer het u uitkomt;
 • Kant-en-klare rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

 • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.