Koppel Microsoft Dynamics Navision aan Power BI

Creëer inzicht in uw data, en neem beslissingen op basis van recente cijfers.

Iedere organisatie moet operationele en strategische beslissingen nemen over financiële, commerciële of andere operationele processen binnen een organisatie. Deze beslissingen kunnen uiteraard niet zomaar genomen worden. Hiervoor is actuele en betrouwbare informatie noodzakelijk. Deze informatie wordt gehaald vanuit de beschikbare data binnen organisaties, bijvoorbeeld vanuit AGP (of beter bekent als Kerridge Commercial Systems), Exact GlobeExact SynergyMicrosoft Dynamics of NavisionSAPWintree en Reflecta Automation. Deze data is ontzettend waardevol en kan, indien er juist mee om gegaan wordt, leiden tot nieuwe inzichten om kansen te benutten. 

Om inzicht in uw data te krijgen, maken wij gebruik van de populairste Business Intelligence tool op dit moment. Namelijk Microsoft Power BI. Middels Microsoft Power BI kunnen wij hoogstaande en overzichtelijke (management)rapportages ontwikkelen, waardoor u beslissingen kunt nemen op basis van actuele data en cijfers en hierdoor uw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen. 

De voordelen van Power BI in combinatie met ERP pakketten

Haal het maximale uit uw Microsoft omgeving

Vergroot de impact van nieuwe inzichten door de rapportages eenvoudig met uw teamleden te delen in de hulpprogramma’s van Microsoft. Zoals Microsoft Teams, Dynamics 365 en Microsoft Power Platform.

Koppel meerdere databronnen in één rapportage

Het is mogelijk om, naast Microsoft Dynamics Navision, meerdere databronnen te koppelen en te verwerken in één rapportage. Dit geeft u de mogelijkheid om nieuwe inzichten te creëren in uw data.

Vele visualisatiemogelijkheden

Door de vele visualisatiemogelijkheden kan de data voor iedereen binnen de organisatie inzichtelijk worden gemaakt, waardoor zij dit makkelijk kunnen analyseren.

De mogelijkheden van Power BI in combinatie met Microsoft Dynamics Navision

Doordat de data op iedere gewenste manier gevisualiseerd kan worden, krijgt u meer inzicht in uw data. Naast het creëren van inzicht in alleen Microsoft Dynamics Navion (of 365 Business Central), kan er daarnaast ook een koppeling gemaakt worden met andere softwarepakketten binnen uw organisatie. Hierdoor kunnen verschillende data met elkaar gecombineerd worden, waardoor u nieuwe én unieke inzichten creëert binnen uw organisatie. Dit stelt u in staat om uw organisatie beter aan te sturen op basis van actuele cijfers.

Ontdek de kracht van visualisaties

De visualisaties zijn uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en die van de eindgebruikers. Hoe willen zij graag de data aflezen; in een tabel, of in een visual? Enkele voorbeelden van data welke vaak gevisualiseerd worden zijn:

  • Projectanalyse
  • Budget vs. Realisatie 
  • Abonnementen-, en contractenoverzichten
  • Verkoop- en margeoverzichten
  • Tijd- en urenregistratie 
  • Consolidatie
  • Cashflow en liquiditeitsplanning
  • Debiteuren- en crediteurenanalyse 
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze professionals vertellen en laten u graag meer zien over de mogelijkheden voor uw organisatie in een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

+ (0)85 273 58 79

Email info@kpisolutions.nl