Power BI in combinatie met Microsoft Dynamics Navision​

Ga voor een toekomstbestendige data-architectuur
Blijf uw concurrentie voor en groei door

Creëer datagedreven inzichten vanuit Microsoft Dynamics Navision

Door de overvloed aan data in het hedendaagse bedrijfsleven, is het genereren van datagedreven inzichten een essentiële stap voor organisaties die voor willen blijven op hun concurrenten en willen (blijven) groeien.

Middels Power BI kan deze data naar high-level analyses vertaalt worden, zodat concrete beslissingen genomen kunnen worden. Het is een eenvoudige, schaalbare en laagdrempelige manier om datagedreven te werken en informatie vanuit verschillende databronnen te combineren in inzichtelijke en rijk gevisualiseerde analyses. Hierdoor krijgen beslissers op ieder niveau grip.

Waarom Power BI in combinatie met Microsoft Dynamics Navison​

Inzicht door overzicht

Bedrijven presteren beter middels Business Intelligence. Nieuwe inzichten welke gecreëerd worden die eerder niet beschikbaar waren stellen u in staat om belangrijke datagedreven beslissingen te nemen en voorspellingen te maken op basis van relevante en actuele data. Dit geeft uw organisatie de mogelijkheid om verder te groeien en de concurrentie voor te blijven. 

Connectoren voor uw ERP pakket

Middels onze ontwikkelde connectoren kunnen we eenvoudig data vanuit uw softwarepakket(ten), zoals Microsoft Dynamics Navision/Business Central, ontsluiten en integreren in een datawarehouse. Hierdoor ontwikkelen we één bron van de waarheid welke kan fungeren als kloppend hart voor uw Business intelligence oplossing. Hierdoor creëren we niet alleen een stabiele en betrouwbare oplossing, maar zorgen we er ook voor dat uw oorspronkelijke bronsystemen niet belast worden. 

Flexibel en toegespitst op uw wensen

Iedere (groeiende) organisatie heeft flexibele en schaalbare oplossingen nodig. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring en reeds ontwikkelde en gestandaardiseerde rapportages, kunnen we onze oplossingen volledig afstemmen aan de hand van uw wensen en behoeften. Hierdoor kunnen we onze oplossingen snel implementeren binnen uw organisatie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan direct een vrijblijvende kennismaking in met één van onze BI Professionals.