Werken bij KPI Solutions

Power BI ECI Inventive koppeling

Power BI koppelen aan ECI Inventive.

Hoe werkt de Power BI connector voor ECI Inventive?

Power BI koppeling ECI Inventive

Op zoek naar ECI Inventive rapportages? Ga aan de slag met de Power BI connector en ontwikkel ze zelf! De Power BI connector zorgt er namelijk voor dat alle gewenste data vanuit ECI Inventive beschikbaar is voor rapportagedoeleinden.

De Power BI connector maakt via de API een koppeling met de gewenste gegevens in ECI Inventive. Vervolgens wordt deze data in een SQL-database geplaatst waarna u deze kunt benaderen vanuit Power BI.

Power BI en ECI Inventive

De Power BI connector is voor iedere gebruiker geschikt. Doordat de connector de gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database plaatst, heeft u zelf geen technische kennis om met de Power BI connector voor ECI Inventive aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI ECI Inventive koppeling?

Ontwikkel rapportages op basis van uw belangrijkste ECI Inventive data, en maak datagedreven beslissingen om sneller, slimmer en efficiënter te werken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook een koppeling te maken met andere databronnen vanuit uw organisatie, en deze samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te verkrijgen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor ECI Inventive

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Maak gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, en start direct met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor ECI Inventive:

Aan de slag met Power BI en ECI Inventive?

Download de gratis Power BI Guide, en ontwikkel in 5 stappen uw eigen Power BI rapportages.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met ECI Inventive?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector is in staat om alle gewenste data via de API van ECI Inventive te benaderen, en voor u klaar te zetten in een SQL-database. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages met alle gewenste analyses.

Rapportages beschikbaar

Start direct met het analyseren van uw data door gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages voor ECI Inventive. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI's, en kunt u direct datagedreven werken.

Databronnen combineren

Combineer meerdere databronnen samen met ECI Inventive in één datawarehouse en voeg data samen om nieuwe inzichten te creëren welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult zien.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste data beschikbaar is, kunt u alle gewenste Power BI analyses uitwerken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw ECI Inventive data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw ECI Inventive data
Starten met de Power BI koppeling voor ECI Inventive?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de ECI Inventive connector, ontvangt u direct een e-mail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling tussen Power BI en ECI Inventive gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw Power BI rapportages gereed? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.