Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor AGP Business Software

Power BI koppelen aan AGP.

Hoe werkt de Power BI connector voor AGP?

Power BI koppeling AGP

Wilt u AGP koppelen aan Microsoft Power BI? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor AGP. Middels de connector kan een koppeling worden gemaakt met de gewenste gegevens vanuit AGP. Deze gegevens worden vervolgens in een SQL-database geplaatst, waarna u deze kunt gebruiken voor de ontwikkeling van rapportages en dashboards in Power BI.

Wat kunt u met Power BI en AGP?

De Power BI connector maakt via de API van AGP een koppeling met de gewenste data. Deze data wordt vervolgens in een database geplaatst, waarna u deze vanuit Power BI kunt benaderen voor de ontwikkeling van rapportages en dashboards. Deze data wordt in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om met de connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI AGP koppeling?

De Power BI connector voor AGP biedt u eindeloos veel mogelijkheden, doordat alle gewenste data via de API door de connector benaderd kan worden. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van diverse analyses. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen vanuit uw organisatie samen te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kan data worden samengevoegd, en tegen elkaar worden afgezet waardoor nieuwe inzichten ontstaan welke uit uw pakketten afzonderlijk nooit zichtbaar zullen zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor AGP

Van 0 naar 100 in enkele ogenblikken. Met onze kant-en-klare Power BI templates krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor AGP:

Aan de slag met Power BI en AGP?

Download dan onze gratis Power BI Guide en leer in 5 stappen hoe u een perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met AGP?

Alle data benaderbaar

De gewenste data is via de API van AGP te benaderen voor rapportagedoeleinden in Power BI. Hierdoor krijgt u de vrijheid om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Direct inzicht in uw AGP data? Dan kunt u starten met het analyseren van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI's vanuit AGP.

Databronnen combineren

Naast het creëren van analyses uit AGP, kunt u ook nieuwe analyses creëren door verschillende databronnen samen te voegen in één datawarehouse. Deze kan vervolgens al input dienen voor Power BI.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste data vanuit AGP gebruikt kan worden, kunt u verschillende analyses in Power BI maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw verschillende Exact Online administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Om datagedreven beslissingen te maken in actuele data cruciaal. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat de uw AGP altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien noodzakelijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Nu we meer thuiswerken is het belangrijk om op ieder moment van de dag, via ieder device data te kunnen analyseren. Power BI is uitermate geschikt voor gebruik op mobiele devices, zoals tablet, mobiele telefoon én zelfs uw smartwatch. Zo heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht in uw AGP data.
Starten met de Power BI koppeling voor AGP
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode van de AGP connector, ontvangt u direct een e-mail met verdere instructies voor het opstarten.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met AGP gemaakt is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw eigen AGP rapportages en dashboards in Power BI.

Inzicht!

Wanneer u alle gewenste data inzichtelijk heeft gemaakt in Power BI rapportages en dashboards, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.