Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Ridder iQ

Power BI koppelen aan Ridder iQ.

Hoe werkt de Power BI connector voor Ridder iQ?

Power BI koppeling Ridder iQ

Wilt u Power BI koppelen aan Ridder iQ? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector. De Power BI connector maakt namelijk een koppeling met de gewenste data via de API van Ridder iQ. Vervolgens wordt deze data in een SQL-database geplaatst, waarna u deze kunt benaderen vanuit uw BI-tool voor rapportagedoeleinden. 

Wat kunt u met Power BI en Ridder iQ?

Doordat de Power BI connector alle gewenste data uit Ridder iQ kan benaderen, kunt u starten met het ontwikkelen van alle gewenste Power BI rapportages.

De Power BI connector plaatst alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database. Hierdoor heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Ridder iQ koppeling?

De Power BI Ridder iQ connector geeft u oneindig veel rapportagemogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API benaderd kan worden, kunt u aan de slag met verschillende analyses, zoals:

 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Inkoop forecast;
 • Realisatie vs. Target;
 • Vrije voorraad & besteladvies.

Naast de koppeling met Ridder iQ, kunt u ook andere databronnen vanuituw organisatie samenvoegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u vervolgens in Power BI data combineren en tegen elkaar afzetten, om nieuwe inzichten te genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Ridder iQ

Direct inzicht in uw Ridder iQ data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, zodat u direct kunt starten met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor Ridder iQ:

Aan de slag met Power BI en Ridder iQ?

Start met het ontwikkelen van Power BI rapportages. Download onze gratis Power BI Guide, en leer de 5 stappen op weg naar een sterke Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Ridder iQ?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector is in staat om via de API van Ridder iQ alle gewenste data te ontsluiten voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare rapportages, waardoor u binnen enkele minuten inzicht heeft in uw data en datagedreven beslissingen kunt nemen.

Databronnen combineren

Combineer meerdere databronnen in één datawarehouse, en voeg data samen in uw Power BI rapportages om nieuwe inzichten te creëren welke eerder niet zichtbaar waren en in uw pakketten afzonderlijk ook nooit zullen zijn.

Veel analysemogelijkheden

U kunt door de hoeveelheid beschikbare data aan de slag met het maken van diverse analyses. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is, doordat deze minimaal één keer per nacht vernieuwd wordt. Indien wenselijk kan deze frequentie dagelijks verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Power BI sluit daar mooi op aan, doordat Power BI op ieder gewenste apparaat geopend kan worden. Zo heeft u altijd en overal ter wereld inzicht in de meest actuele data.

3 stappen naar meer inzicht in uw Ridder iQ data
Starten met de Power BI koppeling voor Ridder iQ
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de Ridder iQ connector, ontvangt u direct een bevestiging met daarin de verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Ridder iQ is gerealiseerd, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw data inzichtelijk? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.