Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor ECI Ridder iQ

Creëren van de API koppeling

Als de kennismaking is aangevraagd kunnen onze BI-specialisten je gericht ondersteunen bij het creëren van de koppeling.

Starten met Power BI

Als de koppeling tussen ECI Ridder iQ en Power BI is gemaakt dan kan de ontwikkeling van de gewenste rapportages en dashboards van start gaan. Hierbij kun je ervoor kiezen om zelf een dashboard te creëren of gebruik te maken van onze standaard Power BI dashboards.

Werken met data

Dankzij de nieuwe dashboards en rapportages wordt het mogelijk om de data eenvoudig te analyseren en beslissingen te nemen die onderbouwt worden door actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-eci-ridder-iq
ECI Ridder iQ
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI ECI Ridder iQ API koppeling?

De Power BI-connector voor ECI Ridder iQ biedt een breed scala aan mogelijkheden. Door toegang te krijgen tot alle gewenste gegevens via de ECI Ridder iQ API, kunnen diverse rapportages en dashboards voor ECI Ridder iQ worden samengesteld, inclusief uiteenlopende analyses.

Naast de mogelijkheid om de Power BI connector te koppelen met alleen ECI Ridder iQ, is het ook mogelijk om meerdere databronnen te integreren in één datawarehouse. Hierdoor kun je verschillende databronnen combineren en data met elkaar vergelijken. Dit resulteert in nieuwe inzichten in jouw gegevens die je afzonderlijk uit de individuele pakketten niet zou verkrijgen. Ontdek hier alle beschikbare databronnen die je kunt koppelen.

Power BI dashboards voor ECI Ridder iQ

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze standaard Power BI dashboards en rapportages, kun je direct aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je gelijk inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor ECI Ridder iQ:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling ECI Ridder iQ
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

Op aanvraag

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met ECI Ridder iQ?​

Toegang tot al je data

De Power BI API-koppeling automatiseert het gereedmaken van alle gegevens in een database. Deze database is eenvoudig toegankelijk vanuit Power BI, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van rapporten en dashboards.

Snel bruikbare dashboards

Onze standaard dashboards bieden direct bruikbare inzichten. Ze besparen tijd en verstrekken waardevolle informatie over essentiële prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie, waardoor data gedreven beslissingen snel en efficiënt kunnen worden genomen.

Databronnen samenvoegen​

Naast de Power BI koppeling met ECI Ridder iQ, kan de API koppeling ook koppeling maken met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Aangezien de Power BI-connector toegang biedt tot alle benodigde gegevens, heb je de mogelijkheid om verschillende analyses uit te voeren. Denk hierbij aan het consolideren van diverse administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Continu actuele gegevens

Het is cruciaal om te werken met actuele gegevens bij het leiden van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je voortdurend toegang hebt tot de meest recente data van jouw organisatie. Deze connector kan de gegevens meerdere keren per dag vernieuwen, zodat je altijd over up-to-date cijfers beschikt.

Beschikaar op elk apparaat

De toekomst ligt in remote werken. Het is daarom essentieel om op elk moment en vanaf elke locatie toegang te hebben tot belangrijke bedrijfsgegevens. Met behulp van Power BI kun je jouw rapporten en dashboards bekijken op elk gewenst apparaat, of het nu gaat om een desktop, tablet, smartphone of smartwatch. Zo behoud je altijd en overal inzicht.

Power BI koppelen aan ECI Ridder iQ.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor ECI Ridder iQ? ​

Power BI koppeling ECI Ridder iQ

Wil je Power BI integreren met ECI Ridder iQ? Met behulp van de Power BI API koppeling kun je moeiteloos een verbinding tot stand brengen tussen ECI Ridder iQ en Power BI. Door de geautomatiseerde koppeling van de Power BI-connector kunnen alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) worden gebruikt voor de ontwikkeling van Power BI rapportages en dashboards voor ECI Ridder iQ.

De Power BI ECI Ridder iQ API-koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit diverse administraties binnen ECI Ridder iQ beschikbaar zijn voor rapportagedoeleinden. Hiermee kan de Power BI-connector data ophalen uit jouw ECI Ridder iQ-administratie(s), waardoor je deze kunt benutten in Microsoft Power BI tijdens het creëren van jouw ECI Ridder iQ rapportages en dashboards.

 

Wat kun je met Power BI en ECI Ridder iQ?​

Al meer dan 15 jaar staat Microsoft (Power BI) aan de top als het gaat om Business Intelligence tools. Met behulp van Power BI is het mogelijk om diverse gegevensbronnen, waaronder ECI Ridder iQ, te integreren. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI rapportages en dashboards voor ECI Ridder iQ worden ontwikkeld.

De Power BI ECI Ridder iQ API-koppeling legt volledig geautomatiseerd verbinding met alle benodigde administraties en data vanuit ECI Ridder iQ. De Power BI API-koppeling plaatst deze data in een SQL-database aan de hand van duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor ECI Ridder iQ en het creëren van rapportages en dashboards.

Beginnen met Power BI en ECI Ridder iQ?

​Plan een kennismaking in met één van onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met ECI Ridder iQ in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.